4d4m Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Opublikowano 6 Lipca 2015 WITAM. 32 dzień na spocie (42 od wsadzenia do wody) ! Dziś zrobiony oprysk z pokrzywówki. Tak prezentują się maleństwa. Mexican Sativa Nepal x Hindu KushNO NAMENepal x hindu kushA tutaj reszta krzaczów (to te które przygarnąłem). W tym całym zamieszaniu z przenoszeniem ich popierdzieliło mi się któa to która a zapomniałem opisać.. nie wiem teraz co jest czym Ktoś tutaj zagląda jeszcze ? Pozdrawiam
Gastr0 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 az tak malo miejsca masz ze tak ostro z lst jedziesz?? a tak to ladniotkie 1
Toksyna Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Ladnie się rozrosły pogoda dopisuje besziesz miał co palic na jesien 1
4d4m Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Opublikowano 7 Lipca 2015 W dniu 7.07.2015 o 07:38, Gastr0 napisał(a): az tak malo miejsca masz ze tak ostro z lst jedziesz?? a tak to ladniotkie Miejsca mam sporo no ale tak jak wspominałem na początku jestem świeżak w temacie, doczytałem się, że dzięki lst uda mi się wyciągnąć więcej kwiatków z jednego pomidorka. Staram się osiągnąć jak największą ilość szczytów i myśle, że za 2-3 tygodnie troche im poluzuje Na dniach dojdą do mnie nastepujące pestki: # Auto Speed Bud x4 # Sin Tra Bajo Auto x3 Zdążą mi dojść jak do końca tygodnia wyląduja na spocie ? Z góry dzięki za odpowiedź i za to, że zaglądacie
4d4m Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Opublikowano 13 Lipca 2015 Witam ! Mały up. Niestety nie mam czasu żeby opisywać który to który ale nie powinno być większego problemu w odróżnieniu jeśli spojrzycie na poprzednie zdjęcia. Pogoda nie dopisuje od tygodnia brak słońca i przelotne deszcze. Zdjęcia są dodawane w takiej samej kolejności.Czy liście nie są zbyt jasne ? Bo nie wiem czy braknie im azotu..Nastepnym razem będzie z opisem Pozdrawiam !
PanikaGoryla Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Moim zdaniem zadnych niedoborow niema pozdro! 1
Toksyna Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Wszystko z nimi OK poza tym eleganckie LST tak trzymaj
RedSmoke Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Sativy mają piękne liście ładne rośliny byle do końca
Recommended Posts