4d4m Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 czemu takie doly glebokie przy duzej ulewie baseny bedziesz mial a rosliny w workach lto ta woda bedzie wolniej schla nawet jesli sa dziury w workach.Pozdr. i z Fartem Wszystko zaplanowane wiedziałem, że maleństwa się troche wyciągną i będzie trzeba je podsypać ale dzięki za radę, nie przemyślałem tego, że może mi je pozalewać. Zrobię to jak będę szedł wysadzać pestki, które zamówiłem. Zdecydowałem się na: 4xAUTO SPEED BUD 3xSin Tra Bajo Auto A tak pozatym wszystko z nimi ok ?
SmakMaroca999 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Bardzo jasniutkie czyli azotu moze im brakowac wiec biohumus lub kurzak przerobiony rozcieczony i cos z magnezem mozesz podsypac dolomitu albo soli epsom.
4d4m Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 Bardzo jasniutkie czyli azotu moze im brakowac wiec biohumus lub kurzak przerobiony rozcieczony i cos z magnezem mozesz podsypac dolomitu albo soli epsom. Biohmuska mam ale narazie nie mogę podlać bo od kilku dni pada i mają mokro Mam takie coś nie wiem jak to się nazywa bo opakowanie wyrzucone ale można to kupić w workach 50kg i rolnicy używają to do odkwaszania gleby z tego co kojaże, zawiera magnez.
4d4m Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 Przez najbliższy tydzień codziennie ma u mnie padać a pada już o 6 dni przez co nie moge zaaplikować nawozu.Krzaki mam posadzone w workach na śmieci. Co myślicie o tym, żeby dołek na ten tydzień zakryć folią żeby nie dostawał wody i podlewać samemu z biohumuskiem?
uciulanygiecik Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 zaczalbym od wyjecia workow z tych dolow i sprawdzenie czy juz nie sa zalane za bardzo. raz ze w worku ziemia gorzej wysycha a dwa ze jak doly zalewa ciagle to worki "w wodzie stoja". przez to tez moze zolknac i wydawac sie jakby więdła.
4d4m Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam serdecznie ! Dziś wybieram się na spota podsypać maleństwa ziemią do najniższych liści i zaczynam LST. Wieczorem postaram się wrzucić zdjęcia
4d4m Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2015 UP. MEXICAN SATIVANepal x Hindu kushNo NameNo i krzaczki bez LST, które dostałem od kolegi i musiałem doprowadzić je do lepszego stanu.Nepal x hindu kushMexican SativaTa malutka, którą widać na zdjęciach w poprzednim Up'ie umarła [*].Wszystkie zostały podsypane azofoską i Mag Wapem w niewielkich ilościach.
4d4m Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam. Mały Up'ik dla tych, którzy tutaj zaglądają (o ile ktoś taki jeszcze jest).Pomidorki mają 36 dni od wsadzenia do wody ( 26 dni na spocie ).Mexican SativaNepal x Hindu Kush NO NAMEKrzaczki od kolegi
Toksyna Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zajebiste krzaczki i miejscowka Będziesz miał piękne krzaczki na jesien i oby doszly ELO 1
Recommended Posts