-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 no panie tyją i tu nie ma co pierdolić a co do producentów nasion to norma że zaniżają czas do ścinki i chyba jeszcze nigdy i nie chyba ale na pewno nie miałem zbiorów tak jak jest napisane w opisie roślin. Tak że do tego to się przyzwyczaj 😉 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień 68.. Życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku 💪😁 Dzisiaj były podlane: 1,5 L wody, 1 ml/L cal mag, 4 ml/L bio bloom, oraz aktywator 10 kropli na bańkę 5 L.. Wilgotność i temperatura jak na foto. Ostatnia prosta ale czy to będzie dwa tygodnie czy więcej, nie wiem.. sporo białych pistli więc lecą sobię w masę a ja im w tym nie zamierzam przeszkadzać 😅 Na pewno nigdy już nie uwierzę w informację producenta 65 dni od kiełka do zbioru 🤭🤭 Ale nie ma ciśnienia więc niech tyją panny.. Na dwóch wyszło mi przenawożenie, które mnie tak naprawdę dziwi bo na innych ich nie ma.. Nastepny pościk dam za tydzień żebyście porównali 🫵👊 -
Przez kolober · Opublikowano
Pierwszą dawkę nawozów możesz podać po około 14dniach i nie więcej jak ⅓zalecanej dawki. Ewentualnie nie wiem jak teraz wpłynie na przelanie pobieranie składników ale możesz też zacząć karmić jak pojawia się pierwsze niedobory. A to dlatego że te nawozy działają i są dostępne dla roślin od razu po podaniu i szybko nadrobisz niedobory. I wiesz co dałeś mi dobry pomysł bo zaczynam nowy projekt i zrobię takie małe porównanie nawozów od GHE TA Terra Aquatica pro organic i tripart. Możesz odwiedzić mój kanał na YouTube tam też chyba nagrywałem coś o nawozach ale nagram chyba taki specjalny właśnie o nawożeniu a drugi o podlewaniu. Będziesz miał odniesienie -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Na jakiej mocy masz lampę? Bo rosną jak szalone.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts