PanikaGoryla Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 nie co ty;D uważam ze pały;) a tak pozatym strzeżonego pan bóg strzeże;)
Sasquatch Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 spoko, porównamy uprawę w Anglii i w Polsce A kto mieszka w Anglii a kto w Polandii bo nie kumam?
Kangurek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 Siemanko Robactwo usunięte, prawie wszystkie rośliny zaczęły kwitnąć. Jeden Moby się ociąga do wypuszczenia pierwszych preflowerow. Ogólnie to rośliny nie bedą zbyt duże, i to na pewno jest wina gleby. Wykopalem tylko dołki na start z5-10l tylko tyle ziemi wymieniłem. Więc wyrosły takie karły najwyższe są po pas Zobaczcie sami Critical+ 2.0 Moby Dick OG Kush I coś dla oka Na ostatnim zdjęciu widać włosy na Criticalu
Toksyna Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Ladne krzaczki ciekawe czy dadza rade dojsc
Kangurek Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 Mam taka nadzieje, powinny dojsc bo maja na to jakies 4 miechy, liczac do poazdziernika, dzieki
Kangurek Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Opublikowano 12 Lipca 2015 Siemano raport z wypadu na poletko, udało mi się trzasnąć tylko jedną fote i telefon padł uchwyciłem całość i to w kiepskiej jakości ale lepszy rydz niz nic Rośliny ładnie się krzewią zwłaszcza Og kush i Critical, zaś Moby idzie bardziej w jeden szczyt Myśle nad treningiem jednego Kusha ale to nastepnym razem Rośłiny dostały dawko nwozów na kwitnienie wraz z dolomitem.. oraz oprysk na robactwo. Do tego hukinol na szmatki straszny smrod, robie to w rekawiczkach lateks Granulat na slimaki Akurat po deszczu No i poobrywałem jej troche liści żółtychi najmiejszych szczycikow na samym dole rośliny. Wszystkie rośliny kwitną i zostawiam je na miesiac
Kangurek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Siemano! Byłem na polu i rośliny ładnie się krzewią ale kwitnienie stoi w miejscu. Jest tylko kilka włosków więcej i jakies mini pistle. Zobaczcie jak porosły Critical 2.0 OG Kush Moby Dick
Toksyna Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ładne te twoje roślinki i kwitnąc. zacznie w swoim czasie. Pozdro z fartem.
Kangurek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Dzięki, no tak myśle że zaczną coś kwitnąć, bo sie tylko określiły i stoją. Czas pokaże
Recommended Posts