Kangurek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 a więc aktualizacja, Moby Dick OG Kush Critical+ 2.0 Zauważyłem dziwną piane na szczycie, Od razu to zebrałem i wyrzuciłem, teraz przeczytałem że to jakieś larwy Taka sama piana była przy łodydze jednego Kusha i jakies robactwo z tego Od razu zostało zlikwidowane. oraz jakby coś gryzło jeden dolny szczyt takie plamki na jednym ze zdjęć poniżej Moby dick'i wyglądają lepiej co mnie cieszy Rośliny jeszcze porządnie nie ruszyły moby dicki nie krzewią się za dobrze i wyciągaja do słonca Miejscówka strasznie zarosła i troche przyciolem tych chaszczy bo obwiły sie wokół roślin Następnym razem wezmę sekator Rośliny dostały dawke Fish mix, melasę oraz dolomit Proszę o pomoc w sprawie insektów dzieki
Macky Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 KONCENTRAT OWADOBÓJCZY SPRUZIT PEST FREE 50ML Preparat owadobójczy w spray'u Brimex 400ml PUŁAPKI OWADOBÓJCZE ŻÓŁTE I wszelkie inne naturalne sposoby zwalczania szkodników 1
PanikaGoryla Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 ja na szkodniki robilem oprysk papierosowy ale nie wiele to dalo walnij moze jakiejsc chemi to zwalczy na 100% a do kosy roslina i tak wydali... 1 1
Kangurek Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Poszukam czegos na ebayu, dzięki Anonim oraz dzieki Młody.
SmakMaroca999 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Kolego magnez najlepiej szybko przysfajalny znajdziesz taki Bud candy Advanced Nutriens na Jamajce maja nawet flaszki 100ml.Ijeszcze jedno melasa nic nie da w tym stadium melase lej na poznym flo gdzie kwiaty sa na koncowce to wtedy zdaje swoje zastosowanie i pompuje cukry dzieki czemu roslina opsypuje sie zywica i nabiera slodycz ktora poczujesz jak juz ziolko bedzie gotowe do palenia teraz to nic nie potrzebny skladnik. 1
Kangurek Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Dzięki, od ostatniego podlania wyglądają o wiele lepiej. Dolomit widocznie pomógł. Dzisiaj odwiedziłem rośliny wszystko ładnie rośnie w górę i strasznie porosły wszystkie krzaki wkoło, a więc dostęp jest trudny co mnie cieszy.. Zaskoczyłem się jedną sprawą, otóż rośliny zaczęły kwitnąć, 3 albo 4 rośliny wypuściły włoski, zobaczcie sami: Nie widać za wiele ale zaczął kwitnąć critical, kushe i jeden moby Raz dostały nie celowo nawóź na kwitnienie i stymulator kwitnienia, może to troche je zmotywowało do tego A tutaj rośliny Moby Dick OG Kush Critical+ 2.0 Rośliny są dosyć małe bo najwyższe Moby sięgają po pas , a najniższe Kushe po kolana. Może to wina tej gleby ale mają jeszcze czas to podrosną Dostały oprysk z chemii na robale, znowu była piana, larwy i wygryzione liście. Za rok planuje tam coś większego i będę musiał wybrać z gleby takie kamienie co to za wapień Jak kopałem dołki to było ich pełno.. obok miejsca gdzie uprawiam jest wzgórze i mam zamiar je wykarczować, wybrać większośc kamieni i dołożyc dobrej gleby pare fotek No i bym zapomniał obciąłem szczycik w kilku roślinach 2 moby i 1kush Dostały butelke z Fish mix dolomitem i melasą 1
Sasquatch Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Też mam Moby Dicka od DinaFem u siebie. Mój później wysadzony, ale jako takie porównanie genów będzie na razie ma chyba 7 dni Powodzenia!
Kangurek Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 spoko, porównamy uprawę w Anglii i w Polsce
PanikaGoryla Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 ładnie to idzie P.S używaj więcej skrutów;)
Kangurek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzieki ale w jakim celu, uważasz że są ludzie którzy będą szukac paru roślin i moje komputera?
Recommended Posts