Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

White window problem !!

Recommended Posts

Opublikowano

GrowBox 

szerokość-60cm

Głebokość-40cm

Wysokość- 65cm

Oświetlenie 4x23W torando z firmy OSRAM

Witam, jakiś czas temu zakupiłem nasiona White window feminizowane z strony Royal Queen Seeds , na początek kiełkowałem jedno nasiono , wykiełkowało później do gleby ( pH 6,5 ) na dzien dzisejszy rozpoczynam 4 tydzien zycia rośliny , rozwija sie ładnie i dobrze wyglada i moj problem polaga na tym iz nie umiem się dowiedzieć dwóch rzeczy a mianowicie:

1.Kiedy powinienem zmienić stan wzrostu na kwitnienie ? (posiadam nasiona feminizowane a nie auto )

2.Czy powinienem użyć Scroga przy wymiarach boxa ktorego posiadam ?

Opublikowano

1. Po ok 14 dniach przelacz na kwitnienie.

2.jakis trening napewno musisz zastosowac bo nie zmiesci ci sie do boksa.

Pokaz najlepiej fotke co i jak

Opublikowano

Zapomniałem dodać że teraz naświetlam 18/6 , czyli by wychodziło ze w 6 tygodniu mam zmienic na 12/12 ?  co do techniki uprawy wybrać tego Scroga czy polecacie coś innego w moim przypadku ? :D 

Opublikowano

Już powinieneś przełączyć.. ale nic się nie stało przez te 2 tyg jedynie podrósł większy plant. Spokojnie włączaj 12/12. Masz bardzo niskiego boxa więc pomyśl nad treningiem scrog z fim żeby bardziej na boki Ci rósł plant niż w górę.

Opublikowano

Na twojego boxa to powinienes na 100% przelaczac roslinki na kwitnienie w 14 dniu ich zycia.

Ty masz je 4 tygodniowe wiec boxa Ci rozsadzi :D 

Powodzenia :) 

• 2 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+