Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Cześć,

Temat tak jak by nasuwał mi się sam,

Wiadomo jakim krajem jest Polska - cudownym, wiadomo jaki jest stosunek do MJ. Dzięki bogu wszystko na tym forum dzieje się w krajach które zalegalizowały marihuanę, ale są pewnie osoby które w krajach mniej tolerancyjnych starają się mimo przeciwnościom losu, zakazom i nakazom postawić na swoje,

Co za tym idzie chciałbym spytać jak zapobiegać namierzeniom, może to trywialne ale uważam, że lepiej dmuchać na zimnie,

Jak zamawiać, wrzucać fotki, posty, relacje - robią to wszyscy ale nie wiem czy wszyscy rozważnie,

Pisząc ten post liczę na kilka rad dotyczących tego co robić, a raczej czego nie robić aby spać spokojnie,

Regards,

ZN

Opublikowano

Jol na poczatek polecam ci uzywanie systemu tails (the amnestic incognito live system) system odpala sie z bootowalnego cd , wiec wkladasz plyte z systemem w biosie ustawiasz boot cd , i odpala ci sie system z plyty dysk twardy jest nieuzywalny wtedy i caly ruch kierowany jest przez siec tor , co to jest to poczytaj poszukaj sam bo za duzo by tu pisac.Co do wrzucania zdjec jak to robic jest w regulaminie forum lub trawka.org jak wrzucac zdjecia do galeri .I co do zamowien robisz wszystko na wyzej wspomnianym systemie robisz jakis nowy email skladasz zamowienie w sklepie oczywiscie wymyslasz sobie jakies dane zamawiasz na paczkomat przelew za zamowienie robisz z poczty priorytet za 3 zl i siano maja na drugi dzien.

Opublikowano

Nie chwal się kolegom, 99,9% to osoba która wpadła sama o to się prosiła.

- nikt nie może wiedzieć że uprawiasz prócz forum :) Nie trzymaj zdjęć na telefonie, żadnych zdjęć na facebooku itd.

- nie diluj, przedstawiciele prawa i ich wietnamskie chemiczne uprawy nie lubią konkurencji  :big-joint:

- nie obijaj się z dilerami ani nie zwracaj na siebie uwagi, nie chodź w bluzach dilmahu itp. 

- zmieniaj co jakiś czas numer telefonu jak i sam telefon 

- ustaw w przeglądarce aby automatycznie po jej zamknięciu opróżniała pliki tymczasowe, nie zapisuj haseł

Podstawy które powinien każdy znać. Ale najważniejsza to - NIE CHWAL SIĘ ! Po pijaku kumpel Cie wygada innemu i zaraz pół miasta/wsi będzie wiedzieć że masz dobre palenie.

Opublikowano

Dobrych rad nigdy za wiele, 

Zamówienia na paczkomat i przesyłanie przelewów via poczta, w ogrodniczych zawsze płacę gotówką, 

Zdjęć na tel tym bardziej na fb sobie nie wyobrażam :)

Dilowanie zostawiam innym, moja zabawa na moje płuca, 

Nie chwalę się bo tak jak mówisz, jeden głupek coś palnie, a potem pójdzie fama na mieście...

Poza tym nick zobowiązuje - ktoś całkowicie standardowy,

Cenna uwaga o automacie do kasowania plików tymczasowych,

Pozdro

ZN

Opublikowano

wszystko Anonim Ci powiedzial a ode mnie tto jak masz chrome to zainstaluj sobie click&clean, ustawiasz ze po zamknieciu historia cookie i tymczasowe automaytcznie sie usuwaja i niczym nie zawracasz sobie glowy :)