Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

dokładnie gimbaze trzeba tępić :D ja nie ciągłem dalej tematu z tym osobnikiem bo to bezsensu :big-joint:i tak on jest najmądrzejszy :P

• Upvote 2
Opublikowano

Witam podlałem małej połowe dawki Root-stymulator sytuacja na dzień 12 wygląda tak(te liście takie jakieś dziwne krabowate :D ) wilgotność 50% temp 26-27 pozdro :indiana: 

DSCN0663

DSCN0664

Opublikowano

Anonymous z tą żarówką różnie może być ,mam to u dupki i się może przyjebać(ugadywałem się że już nie będę nic grzebał w tym ani dodawał nowych żarówek heh ) ale spróbuję coś wymyślić ...

Dziś dzień 16 ostatnio podlałem im BIO-1 Root Stimulator i mam pytanie od kiedy podlewać BIO-2 Croei ja myślę że jak się zaczną włochy pokazywać na dobre a już się zaczyna dziać trochę bo zaczyna pachnieć :) więcej tak jak by wszerz rośnie niż na wysokość niedługo zabraknie miejsca ;) Pozdrowionka :zajebiscie:

DSCN0676

DSCN0677

DSCN0678

Opublikowano

Witam :) mam pytanie odnośnie zraszania roślinki chodzi mi o zwykłą wodę czy w fazie kwitnienia można zraszać roślinke czy może to źle wpłynąć na nią chodzi mi o pleśń i tym podobne pozdro :big-joint:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+