Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Retardenty wzrostu.

Recommended Posts

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś eksperymentować może z retardenty wzrostu? To środki hamujące wzrost na wysokość co powoduje że rośliny robią się kompaktowe. Dodatkowo, środki te, wspomagaja krzemień ie się, nie hamując przy tym kwitnienia(Ilość i wielkość kwiatów pozostaje taka sama teoretycznie). Jestem ciekaw czy ktoś eksperymentować z tym? Ja mam za małe doświadczenie i zaplecze na takie eksperymenty, bo najlepiej byłoby to sprawdzić na klonach w identycznych warunkach.

Naturalnym retardentem jest chlod/zimno.

Pzdr.

Sory za język ale słownik w tel...

Opublikowano

BIO-OPTIMAL 30ML / PREPARAT ZATRZYMUJĄCY WZROST ROŚLIN

Cytat

- Bio-Optimal to preparat zatrzymujący wzrost roślin i przełączający je na kwitnienie - przy użyciu preparatu Bio-Optimal sam decydujesz o wielkości Twoich roślin! - Twoje rośliny zostaną kompaktowe - pojemność: 30ml - 100% organiczny - wystarcza na 10m2 uprawy - dawkowanie: 30ml Bio-Optimal na 5L wody - po rozcieńczeniu z wodą preparat Bio-Optimal można przechowywać przez 2 tygodnie - należy dobrze wymieszać i opryskać roślinę - proces opryskiwania należy powtórzyć po 3 dniach (w sumie tylko 2 opryski!) - nie dopuszczać do przedostania się preparatu do korzeni - opryskiwać rośliny tylko w fazie wzrostu (wegetacji) - nie opryskiwać kiedy pojawią się pierwsze kwiaty!

Znajomy korzystał i poleca. 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+