Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

grow box - uprawa

Recommended Posts

Opublikowano

Upalony to ja byłem gdy to pisałem.

Wiem ze na początku bd mało piła- jest mała to mało pije. Lecz trzeba zauważyć fakt ze więcej wody wlanej zostanie wyparowane. Doczytałem się ze się mało a często podlewa z początku, a później rzadziej a porządniej. Jak dobrze wiem jeśli jest np:10°c i wilgotność powietrza 90%- to samo powietrze ogrzane bd miało dużo niższą wilgotność powietrza w domu. Z racji tego w zimie jest strasznie duszno- jeśli jakimś stopniu nie nawilzamy powietrza. Wiec woda szybciej paruje.(jeśli niewiecie to po szukajcie dla czego zimie jest w domu duszno) . Myślałem że nasionko dopiero co posadzone co wypuściło swój pęd trzeba mu światła. A nie dopiero co wyjdzie na powierzchnię. Czytałem że na początku często podlewamy a małej ilości, a późniejszym okresem rzadziej a porządniej.

Zamierzam zamówić:

-nasionko(auto white russian-fem. )

-ziemię (biobizz all-mix)

I zestaw boosterow i nawozów (indoor biobizz)

Przyzwyczajenia- bo nie daze pisania w tel np:SMS itp wielkiej wagi. Poprostu zazwyczaj słowo za słowo. Chyba ze do dziewczyny ale to już inna bajka.

Opublikowano

To wiadomo jest. dla tego pisze żeby zrozumieć... a to głęboki jest temat-cale życie można się uczyć o tym. A w uprawie jestem zielony heh.

Opublikowano

kolego po Twoich pytaniach widze, że albo nie przeczytałeś tematów które polecił Ci Anonymous albo masz trudności w czytaniu ze zrozumieniem. Oglądnij dokładnie cały dział 

Uprawa konopi - zbiór informacji jak uprawiać konopie

znajdziesz tam większość odpowiedzi na pytania które zadajesz. Drugi dział który pomoże Ci w Twoich problemach to 

GROWLOGI INDOOR i to zarówno te aktualne jak i te ukończone. 

A po 2 jeżeli oczekujesz pomocy to raczej ludziom nie ubliżaj tylko jak Cię proszą to opisz konkretniej problem. 

Co do problemu: W ogóle nie rozumiem o czym piszesz. 

Moje pytanie główne - gdzie masz zamiar trzymać roślinę? bo chyba źle wywnioskowałem, że w pokoju w którym panuje temperatura 10stopni.

Pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+