Toksyna Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Więcej kwiatów niż liści cóż za piękny widok Smaku jak zawsze na najwyższym poziomie
SmakMaroca999 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Piękny GrowLog!!!! Aż miło się ogląda takie okazy Co do szronu to aż gały mi wyskoczyły masywny Smaku ja sam zastanawiam się co teraz wybrać na Out15 do nawożenia... co tam masz dokładniej bo nie widzę na fotce po to nawozy ktore uzywam obecnie od advanced Nutriens z formula ph perfekt Micro,Bloom,Grow oraz wspomagacze organiczne kwasy humusowe w postaci Nirvana oraz mega rozbudowujacy kwiatostany Big Bud oraz Root z Atami Zbite tłuste topy jakiej wysokości roślina? 100cm. 1
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Opublikowano 1 Maja 2015 Witajcie w przedostatnim upie tego gl w 90dniu sciolem Sweaty Betty od Grzecha bo przy wystawianiu do robienia fot znalazlem malutkie ognisko plesni a trzymam ja w 35% wilgotnosci a ona jest bardzo zbita to i tak mogla sie bardziej rozwinac.Royal wyladowal w sloju i powiem ze zacne ziolko na poczatku klepa ze nawet nie wiadomo czy medyczna ale po paru minutach czyste odprezenie i bardzo mi pomoglo przy problemach z bolem zoladka i stawu skokowego.Ale co tu wiecej sie rozpisywac pora na kilka fotek RH przed sloikowaniem mocno zbity i zywiczny A tyle wyszlo plonu No i 90 i ostatni dzien zycia Swety Betty.Powiem jeszcze ze trymowanie to czysta przyjemnosc 10 minut z zegarkiem w reku Na dzis na tyle do ostatniego upa
SmakMaroca999 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 Witajcie czas na ostatni up w tej odslonie Sweaty Betty jak zwykle jakosc na naj wyzszym poziomie i najlepszy smak i wyglad gotowych topow. Wiec policzywszy wyszlo: Automat Shot Adrenalina 15g Haze auto 34g Fruit Auto 35g Royal Highness 39g Spocona Beata 48g co razem dalo 171g co mnie zadowala Kazda odmiana ma cos unikalnego Haze slodycz,Fruit zapach i smak,RH dzialanie,SA jako jedyny automat od Bebooka pokazal klase w smaku i indyjkowej mocy , no i Sweaty Betty od Grzecha najladniej wygladajaca,smakujaca i z interesujaca moca normalny Best of the Best To na tyle i do nastepnego niebawem 2
itaka Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Napuchnięte maksymalnie Pięknie,Powodzenia i Smacznego
Recommended Posts