Gość masakrator Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Znowu Spocona Beatka - znudzi ci sie
SmakMaroca999 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Opublikowano 12 Lutego 2015 He! @ masakrator nie ma takiej opcji :DW nastepny grow wrzuce MoonDoga choc z genow od Ciebie to Spocona Beatka mnie rozkochala bo amber i moon to upierdalacze mocne To wiec po powrocie zastaly mnie niedobory z ktorymi od razu sie zajolem bo do tej pory dostawaly tylko wode z Root-C atami.Braki glownie magnezu.Dzis podlane polowa dawki Grow,Micro i cand bud,jusic.No to fotki RH z RQS 12 dzien.ta ma najwiekszy deficyt Mg SB z GGS 12 dzien te rosliny lubia jesc Trojca auto od gory Haze,Fruit z Dinafem i na dole SA od Bebooka Haze af 12 dzien juz ci**i pokazal Fruit 9 dzien Shot Adrenaline Bebooka 9dzien
Mr.Szatan Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 kuwa moje w podobnym wieku (dni) a jeszcze nie takie rozbudowane ;/
Gość DonOmen Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 lubie tu zagladac, jest tu duzo info przydatnych dla takich jak ja. widac ze dziewczynki maja sie dobrze...
SmakMaroca999 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Opublikowano 13 Lutego 2015 Czy zdrowo to raczej nie jedna czarna owca w stadzie sie trafia RH z RQS jej stan pogarsza sie wszystkim pasuje klimat ,podloze a ta jedna ledwo zipie.Dzis mierniki poszly w ruch przelalem ja woda RO i ec jest na super poziomie 1,2 a ph ma 6,1 a ona nadal sie nie poprawia to co wydawalo sie na niedobor Mg teraz wyglada jak zablokowany Fosfor.Liscie zawijaja sie do dolu i maja flakowate brzegi i zolte plamy.Klimat mam taki Noc temp-21stC wilgotnosc 65% Dzien 29stC wilgotnosc 50-55%. Nim przelalem wyciagnolem z donicy i zobaczylem jak wyglada bryla korzeniowa i mimo Rota nie przerosla nawet polowy donicy gdzie pozostale maja pieknie wypelnone cale donice.Moze ktos cos podpowie co tej szmacie zaradzic?
Macky Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 faktycznie wygląda niewyraźnie... przyglądałem się przewodnikowi canna, ciężko dopasować ale magnez ma mniej więcej takie oznaki...
SmakMaroca999 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Opublikowano 13 Lutego 2015 Magnez dostaje w postaci Candy Bud i nic to nie zmienia wszystkie rosna zdrowo tylko tej odpierdala u wszystkich wszystkie wskazniki ph i ec takie same.
Macky Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Niech rośnie, jak przeżyje to będzie weteran hehe
Recommended Posts