Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

RSO w Holandii.

Recommended Posts

Opublikowano

Siemanko.

Parszywy tydzien za mna, zmieniam konto i loguje się z innego ip bo przez sytuacje życiowe wolalem tak zrobić. Wszystko przedwcześnie scialem, haszyk za mocny masło potęga za dużo dalem do ciastek i umarlismy.

Ale do rzeczy

Mój dziadek dowiedział się ze ma nowotwór zlosliwy jelita grubego więc jak człowiek w temacie postanowiłem działać. Na początek zamawiam z Royal queen olejek CBD 4% zeby dziadek zaczął budować sobie tolerancję ale potrzebuje RSO. Dziadek ma 80 lat działać trzeba w miarę szybko dlatego pytanie do osób w nl gdzie i za jaka cenę go dostane. Może któryś z forumowiczow? Ja wystartuje z następnym projektem w hydro same odmiany CBD ale do tego czasu chce działać.

Pozdro i czekam na konkrety

Opublikowano

w amsterdamie są coffeshopy CBD z samymi odmianami z wysoka zawartoscia tego kanabinoidu, podejrzewam ze mogą mieć w asortymencie RSO, a jak nie można kupic u nich palenie i zrobić samemu.

Opublikowano

Co ciekawe w Shipment & Delivery twierdzą, że wysyłaja do całej europy, do Polski również.

Niestety brak jasnych przesłanek co do wiarygodności tej firmy.

Opublikowano

Za duże ryzyko zęby przewieźć taka ilość. To musi być juz gotowe. 600 E to cena okej ale chce mieć pewność ze pojade nie na darmo. Nie Wierze w żadne internetowe fejki, sam pojade sprawdze wiarygodność i przywioze. Może gdzieś poza Amsterdamem uda sie cos trafić od razu cena spadnie.

Opublikowano

Na czas gdy będziesz wytwarzał olej kup vaporizer i vapowanie co dziennie, to pomoże uniknąć wdychania szkodliwych substancji, a swoje cannabis będzie robiła.

Nie musi być to drogi wystarczy do 400-500zl jak chcesz podeślę link do takiego jak ja miałam i inhalowałam się.

Tutaj masz tutorial jak palić z vaporizera krok po kroku .

Jeżeli masz masło można po łyżce dodawać do potraw.

Opublikowano

znalazlem gościa który jest w stanie pomóc i sam wytworzy olejek, nie jest to jego peirwszy raz, ponoc juz kilku osobom ogarnął olejek więc nie zaszkodzi spróbować sie zorientować czy rzeczywiście jest szans sie dogadać o produkt pierwszej jakości ! 

PS nie sprawdzałem, po prostu znalazlem na Googlach więc nie mam gwarancji ;)

Opublikowano

Raczej o vaporyzerze nie myslalem. Masło mam z original amnesia ale tu olejek CBD da więcej nawet 4%. Sprobuje napisać na tego maila ale wolalbym pewny sklep.

Opublikowano

Ten olejek nie leczy raka nie zdąży, ma zbyt małe stężenie , zapytaj sie online konsultanta.

Jak masz masło i susz to dlaczego nie chcesz z tego skorzystać, tylko inhalacja i jedzenie ratuje zdrowie.

Każda odmiana ma w sobie CBD i każda leczy, i ten olejek nie da takich efektów jak inhalacja i masło.

Kupuj vapka i niech dziadek sie już inhaluje to może mu życie uratować. Tak samo z masłem.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+