Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

WITAM. LED na 1,44m2 do 3tysięcy Pomocy

Recommended Posts

Opublikowano

Możesz kogoś polecić ? Zależy mi na Jakości i osiągach nie gorszych jak HPS na 1,44m2 Chyba najlepiej żeby to były 4 moduły rozmieszczone na tej powierzchni ?

Opublikowano

Tu coś na szybko znalazłem ale napewno takie diody

Ile roślin ma być w boxie daj wymiary

admin: chyba żartujesz sobie z tym linkiem. Proszę nie umieszczać takich linków. Poza tym na forum są podobne tematy.

Opublikowano

zależy od wysokości. "orginalny" spoko ale będzie drożej

W dniu 5.01.2015 o 11:20, niktwarzny napisał(a):

Tu coś na szybko znalazłem ale napewno takie diody

Ile roślin ma być w boxie daj wymiary

admin: chyba żartujesz sobie z tym linkiem. Proszę nie umieszczać takich linków. Poza tym na forum są podobne tematy.

Są podobne tematy owszem ale nie widziałem tu nikogo kto by to zrobił , chciałem pomóc koledze

Opublikowano
  Cytat

- LAMPA / PANEL LED - ORIGINAL PHYTOLED, REAL POWER 280W DUAL

Dlaczego oprawa PhytoLED?
- najnowsza IV generacja LED, wydajność wyższa o około 10% w stosunku do poprzednich modeli
- żywotność przewyższająca 50.000 godzin pracy ciągłej
- diody UZNANEJ MARKI PHILLIPS dają gwarancję, że wydajność będzie na najwyższym poziomie
- lampy LED wykorzystują zaledwie 20-30% energii potrzebnych lampom HID
- używanie LED redukuje emisję dwutlenku węgla oraz pozwala ci zaoszczędzić na kosztach prądu
- instalacja grupy diód w kloszu i każdej diody w mini-odbłyśniku gwarantuje jeszcze lepsze wykorzystanie światła poprzez ukierunkowanie go do rozsyłu pod właściwym kątem i zapewnia lepsze chłodzenie każdej z diod, co z kolei przekłada się na dłuższą żywotność
- wreszcie prawdziwy system DUAL
- w ciągu najbliższych 5-10 lat lampy LED zastąpią inne dotąd używane
- zoptymalizowany Flux Photon (PPF)
- optyczny obiektyw (lepsze przenikanie przez kopułę)
- miękki start zapłonu (ochrona LED)
- optymalizacja rozpraszania ciepła
- cicha praca
- 2 lata gwarancji
- pomoc techniczna
- dostępne części zamienne u producenta
- masa netto: 6.05 kg
- rozmiar: 496x283xh85mm
- optymalny na powierzchnię 200x200cm

Ilość i rodzaj zastosowanych diód:
- Czerwony 660nm 48x
- Czerwony 630nm 32x
- Niebieski 460nm 24x
- Pomarańczowy 610nm 16x
- Moc 110V/220V 278W/266W LED

Już nie musisz wybierać pomiędzy oprawą na BLOOM lub na GROW oddzielnie. PhytoLED DUAL daje gwarancję, że rośliny otrzymają właściwą dawkę światła niebieskiego (na wzrost) jak i czerwonego (na kwitnienie). Wmontowany układ chłodzący składający się z sześciu wentylatorów, każdy z nich chłodzi trzy sekcje diód. Oprawy PhytoLED posiadają unikalny czujnik kontrolujący stabilność pracy oprawy i w przypadku zagrożeń zewnętrznych typu przepięcie, zwarcie natychmiast odłączają oprawę zapobiegając uszkodzeniu diód.

UWAGA: nie należy stosować opraw PhytoLED w jednym szeregu podłączeniowym z lampami HPS lub MH.

Z opisu wynika że oświetla 200 na 200 cm więc dla Twojego boxa aż nad to :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+