Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Wiem , ze temat nie nowy ale jak kazdy poczatkujacy chce zeby przy pierwszej uprawie ktos rzucil okiem na moje malenstwo i ocenil ile jej jeszcze brakuje. Scinanie chcialbym zrobic w dwoch etapach bo nizej sa mniej dojrzale jeszcze. 80 dzien zycia roslinki. lampy dwie duze swietlowki 55 w, folia mylar. Nie zaopatrzylem sie niestety w lupe;D Jest to auto White russian. Nie bede juz dawal ripenu. Nie wiem jak z ciemnia bo obok niej w tej samej doniczce (wiem bledy poczatkujacego) rosnie drugi karzelek mlodszy o 10 dni wiec chyba ciemnie sobie odpuszcze chyba ze tej drugiej to nie zaszkodzi nie wiem. leje juz tylko sama wode. zdjecia przy oknie w swietle dziennym dzisiaj nawet slonce bylo 😜 Mam cos problem z dodawaniem zdjec 

https://trawka.org/gallery/album/930-white-russian-pierwsza-uprawa/

Opublikowano

Dokładnie, brakuje jej jeszcze sporo, niestety pod CFL dużo nie wyciągniesz. A i żadnej ciemni, to mit :) Ścinasz z samego rana. Poczytaj o harveście, trimowaniu i curringu.

Opublikowano

na zdjeciu mozliwe ze nie widac ale na moje oko z polowa wloskow jest brazowa. czy po tyxh trzech tyg nie straci na mocy?a skoro tyle jeszcze zostalo to moze dawac jej ciagle jeszcze planton?

Opublikowano

dawac jej ciagle jeszcze planton? 

tego bym w ogóle nie lał.

Nie patrzy się po kolorze włosków a kolorze trichomów, czyli lupa/mikroskop w dłoń i przyglądaj się czy są przezroczyste czy mleczne.

Opublikowano

Jeszcze pytanie czy lupa musi  powiększać co najmniej jakąś konkretna ilość razy? i w jakich sklepach jej szukać oprócz internetowych...

Opublikowano

Ja korzystam z lupy x60 i wszystko widać elegancko . Szukaj w kioskach albo w sklepach z aparatami i ramkami ja tam kupiłem swoją za 20zł . Minimum x20- x40 . 

Opublikowano

x20 będzie za mało, miałem okulary jubilerskie (do kupienia w lidlu nawet były przez pewien czas za śmieszne pieniądze) niestety ledwo co było widać, także minimum x40

Opublikowano

Szkoda ze bez netu bo na znanym nam wszystkim serwisie a...go jest dobra lupa/mikroskop jubilerski x60 za smieszne pieniadze.W sklepie bedzie ciezej dostac cos odpowiedniego a cena moze odstraszyc.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+