-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
I mam możliwość przyciąć ją tak że wyrówna się z resztą bo przewidziałem że może tak z nią być i się zabezpieczyłem bo od początku ona tak zapindala -
Przez kolober · Opublikowano
One miały wszystkie po trzy toppingi robione i jak się nie mylę to na tą chwilę mają po 24 szczyty każda a nie jeszcze sherbet2 czeka trzeci topping ale chwilę chcę odczekać bo wczoraj je przesadzałem😉 a nie chcę ich za bardzo stresować 😅 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Ona już chyba była raz przycięta? -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Witam wszystkich Panny mają 10 tygodniu i bardzo ładnie rosnął. Ostatnio podlałem je miksem nawozów (10 L wody, 0.4 L nawozu z drożdży 1:1000 g/L, 5 g siarczanu magnezu, 6 ml nawozu AWA MAX A na kwitnienie, 6 ml nawozu AWA MAX B na kwitnienie) i widzę że dobrze się zachowują. Przez ostatnie 2 tygodnie zacząłem podlewać innym sposobem niż wcześniej. Wcześniej było podlewane nawozami na przemian co 2 dni w 3 L wody. Teraz podlewam nawozami 2 razy w tygodniu i wtedy wszystkie nawozy na kwitnienie mieszam jak powyżej w 10 L wody. Dodatkowo u mnie ostatnio pada bardzo często, więc to jest na plus. Zerwałem ostatnio mały kawałek topka na spróbowanie z tego co wyglądała na najbardziej dojrzałą z czarnymi zmianami na szczycie. Ogólnie po ucięciu nożyczkami w środku był taki zapach gumy balonowej jak ta druga niska, natomiast po wyszuszeniu na suszarce w 35⁰C przez dobę nie miało już tego zapachu. Tak samo podczas vaporyzowania. Natomiast szczerze mówiąc, wypierdala. Może dlatego że te nawozy lub że ja mam taką tolerancję, bo nie nie lubię się pierdolić i leżeć, tylko wolę na fazie zrobić coś produktywnego, ale czasami się nie chce. Przyszedł też mikroskop i zrobiłem zdjęcia trichomów, są bialutkie, mleczne i niby wtedy najwięcej ma w sobie THC. Prosiłbym o pomoc, bo nie mogę znaleźć ile % ma być bursztynowych trichomów? Gdzieś czytałem że chyba 30%, ale nie jestem pewny i nie mogę tego znaleźć. Kolejne pytanie czy suszenie w tych 35⁰C jest okej, czy jednak lepiej suszyć w takiej temperaturze pokojowej? Zastanawiam się nadal czy coś będzie z tej CBD? Ogólnie widać na zdjęciu że rośnie sobie powoli, ale to też automat i myślę czy będzie miał topki?
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts