[S] Growbox DARK STREET II 60x60x150 + org. nasiona - zapakowane - White Monter+Amnesia+OG Kush TANIO!
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bartas88 · Opublikowano
Nooo, aż chyba za dobre, albo po prostu za dużo 😛 -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Elo👊 no kurcze zaczynają pompować topy i to jeden z moich ulubionych momentów w uprawie. Kurde ja mam dzisiaj 40stopni w Berlinie i mam problem z utrzymaniem RH. Dlatego że jak włączę klimę to widocznie musiał się robić takie podciśnienie że nawilżacz nie daje rady 😅 ale na szczęście tylko dzisiaj taki hardcore a jutro już 30° ale ewentualnie myślę żeby dołożyć drugi nawilżacz 😅😉 -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Witamy. Kolejny dzień piekła więc potrzeba była dołożyć CO2 oraz wodę dwa razy dziennie po 1.5 litra na pannę pH 7. Ze względu na upały czyt. piekielne warunki dziewczyny jutro dostaną Bactrex plus Orgatrex oraz oprysk dolistny BomBom spray. Temperatura dziś 32° , rH 65 %,reszta bez zmian. Czterdziesty ósmy dzień życia jeśli się nie mylę. Najniższa z roślin 95 cm najwyższa 125 cm od poziomu gleby. -
Przez Macky · Opublikowano
Z tymi sztucznymi inteligencjami to uważaj bo czasem potrafią nieźle kłamać. Najlepiej weryfikować to co piszą. -
Przez stix33 · Opublikowano
Na 5l wody płaska łyżeczka kwasku co podlanie także zobaczymy
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-