Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

zawsze byłem tego samego zdania co joker

jeśli wiesz co kupujesz, wystarczy czytać skład  i umieć oddzielić chwasty od plew

jeśli chodzi o outdoor tylko ogrodnicze, są zdecydowanie najlepsze i najtańsze

konopie są bardzo nawozożerne, i łykają niemal wszystko i puszczają z tego niezły smród :-)

jeśli chodzi o indoor jeśli komuś nie zależy żeby wydać kilkadziesiąt złotych więcej lub/i się nie zna - to może wziąć sobie dedykowanego gotowca

największy jednak ściema to boostery, już sama nazwa jest myląca bo największego kopa dają zwykłe pierwiastki NPK podane w dobrej formie i dobrej ilości

dawno temu widziałem już takie uprawy że każdemu miska by opadła a były robione na 10 kg polifoska, ważona i miażdzona w mozdzierzy :D

Opublikowano

Dzień 62.

Podlałem w dniu 57 biobizzem. Dzisiaj przyjeżdżam oglądnąć pomidorki a tutaj chyba niemiła niespodzianka, w mojej "jungli" trochę pusto się zrobiło. jeżeli chodzi o liście. W niektórych plantach niektóre dalej są pożółkłe, opadły i te szczególnie na dole usychają. Co się dzieje? Poniżej foty:

dzień 62

dzień 62

dzień 62

dzień 62

dzień 62

Usunąłem siatke do trenowania, teraz lepiej widać jak to wygląda na zdjęciach

dzień 62

dzień 62

dzien 62

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno nie pisalem... bo grow byl udany :D ciezko powiedziec ile tego wyszlo bo nie zrywalem calych plantow (i dobrze zrobilem bo dolne szczyty niezle jeszcze napuchly), zrywalem pojedyncze topy te najbardziej napuchniete. Ba jeszcze kilka jest i dzis na plancie(dzien prawie 90) ale to juz takie resztki. Mysle ze bylo ok 65g suchego. Poza tym smak i zapach zajebisty, moc typowa indica ostro upierdalajaca. Jutro dorzuce do galerii zdjecia z tej koncowki i mozna zamykac loga. Juz posadzony royal dwarf i kielkuja 3x auto black jack, moge je wsadzic do tej ziemi po blueberry? Tym razem 4 osobne doniczki, ale to zrobie kolejny log.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+