melerek Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Siemanko, pewnie taki temat był już zakładany niejednokrotnie, ale dopiero co zaczynam przygodę z uprawą i chciałem się poradzić. Mam za sobą pierwszą roślinke (wdowa), wybrałem ją dość spontanicznie bez żadnego przygotowania boxa itp. Wyrosła całkiem ładnie, obecnie jestem na etapie suszenia. Teraz chciałbym się wziąć już bardziej na poważnie i co mi polecicie na nie dużego boxa, wysokość powiedzmy do 50 cm, na 3-4 rośliny ? Nie chce brać pierwszej lepszej odmiany, jak za pierwszym razem, tylko wybrać taką która wpasuje sie na taki box jak bede miał przygotowany. Oczywiście chodzi o automat, najlepiej coś pomiędzy sativą i indica, nejlepiej w stosunku 50/50. Tutaj macie zdjęcia tej wdowy jaką udało mi się wyhodować
rs4 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 to co wrzuciles jest jeszcze nie dojrzale
Gość Bio Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Poleciłbym Ci odmiane money maker od strain hunters. Rosliny rosna niskie, latwe w treningu i cena bardzo niska.
melerek Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 W dniu 17.11.2014 o 17:17, Amsterdam napisał(a): Poleciłbym Ci odmiane money maker od strain hunters. Rosliny rosna niskie, latwe w treningu i cena bardzo niska. Dzięki za radę, właśnie o cos takiego mi chodziło co nada się dla początkujących
jojojoziomalos Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 od siebie polecam automata oa samsara seeds supersonic cristal storm mala szybka i robiaca moje mialy 3o cm wys. pierwsze wlosy pokazaly w 14 dniu i daly po 20 sztuk na sucho dobrego materialu scinalem po 65 dniach.
przezorny Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Dołączę się do tematu przy czym mi zależy, na wysokość maks 140 cm, bo mam 160 całościowo wysokość, co moglibyście doradzić ?
Macky Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Sadźcie normalne nie automatyczne rośliny ! Będziecie dużo bardziej zadowoleni. Cytat Dołączę się do tematu przy czym mi zależy, na wysokość maks 140 cm, bo mam 160 całościowo wysokość, co moglibyście doradzić ? Cytat Oczywiście chodzi o automat, najlepiej coś pomiędzy sativą i indica, nejlepiej w stosunku 50/50. W obydwu przypadkach Amnesia Haze
Gość joker Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 tropical od norden seeds super skunk cream carmel niskie krzaki a barczyste
love haze Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 siema mam pytanko bo mam dylemat ktora z nich wybrac firma: barneys farm do wyboru mam utopia haze. pineapple chunk. dr grinspoon czy liberty haze co według was jest najlepsze?
Macky Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Wszystkie ciekawe, weź każdą z nich
Recommended Posts