„To była marihuana dla zwierząt, nie dla ludzi”. Sąd nie uwierzył tłumaczeniom Holendra i skazał go na 8 lat więzienia
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Prowizorki trzymają najdłużej 🙂 Jeszcze długo posłuży 🙂 -
Przez kolober · Opublikowano
Będę i tak musiał po tej uprawie wyjebać ją na śmieci i zrobić druga z grubszych rurek bo te jak widzisz, porobiły się banany 😅 ale tragedi nie ma😉 -
Wiem i po twoim pierwszym poście jak popatrzyłem na nią to też mi się skojarzyło, tym bardziej kształt ⛺ taki😅 ale najważniejsze że spełnienia zadanie 👍 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Bo wygląda to jak klasyczna suszarka na pranie 🙂 Te dwie z pierwszego zdjęcia bardzo ładne. -
No i dzisiaj zrobiłem małą rewolucję 😁😉 i skoro zwolnił się mały namiot to akcja rozmieszczenie dziewczyn po namiotach i nałożenie siatki😁👍 robiłem to poraz pierwszy dlatego uwagi mile widziane. I pierwotny plan był taki żeby w małym namiocie wylądował Skywalker 2. Ale z uwagi na to że bubblegum xl i Sherbet Queen 2 praktycznie się z nim wyrównały to zostały w trójkę w dużym namiocie plus rozłożyłem siatkę , jak to określił jeden osobnik suszarkę na pranie 🤣🤣🤣. Dlatego po przymiarce do małego namiotu trafiły Sherbet Queen 1 i Sundea Driver z uwagi na to że były rozmiarami praktycznie identyczne. No i rozłożyłem siatkę ale zobaczę jak się podniosą bo środek jest strasznie gęsty i nie wiem czy z biegiem czasu nie będę musiał go przeżadzić.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts