„To była marihuana dla zwierząt, nie dla ludzi”. Sąd nie uwierzył tłumaczeniom Holendra i skazał go na 8 lat więzienia
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siemano👊 Dziewczyny ładnie puchną ale przez strez wywołany i azotem i definicja trochę je wstrzymała. Na tą chwilę dostają i inokulant mikrobiologiczny i sól epsom i przedwczoraj Mango Cherry Runtz 1 dostała dwa litry wody z dodatkiem soli epsom 0,9g/l wody a wczoraj trzy pozostałe 2ml/l bloom,0,5ml/l grow, seaweed 4ml/l, fulvic 2ml/l i pro bloom aktywator 0,2ml/l. Jest to 48 dzien warunki 25-25 stopni, RH 54%-55% ,VPD 1,40kpa-1,50kpa. -
Przez stix33 · Opublikowano
Mi raz też sezona coś podkopało, pewnie kret, centralnie pod krzakiem Przychodzę rano patrzę a sezon przechylony pod kątem 30° i połowa krzaka liście już opadały czyli musiał ciul uszkodzić część korzeni.. -
Przez stix33 · Opublikowano
16.09 około 40 dni flo Ostatnio rośliny dostały za dużo nawozów także teraz podlewałem 3x pod rząd samą wodą żeby wypłukać trochę ten kisiel i wczoraj wieczorem już dałem nawozy po 5ml/l tak jak ostatnio. Co do tego małego krzaka to przelałem go dosyć sporo wodą i dopiero na następne podlanie dam mu trochę nawozu, nie chce go już męczyć. Zauważyłem różnicę jak lałem samą wodę , te krzaki chciały dostać przerwę od nawozów i faktycznie w tych donicach te nawozy inaczej się rozkładają jak w gruncie, jakby nie pomoc chłopaków z forum to dalej lałbym te nawozy aż bym spalił te rośliny w cholerę 😕 Człowiek całe życie uczy sie na błędach 😉 także dzięki lecą fotki a i tak na oko to ile im brakuje ? Bite 3 tygodnie ? -
Przez Rysiu · Opublikowano
Fajne. SCzególnie jedna, ta z paletami w tle. Tak jeszcze z miesiąc słońca by się przydał 🙂
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.4 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts