EjFred Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 Szczerze mowiac to juz nie pamietam, jak byly male to na doniczkach miaem napisane ale doniczki wy******m. Ale jak kupowalem nasiona to czytalem czy nie beda za dluga rosnac, i wydaje mi sie ze juz powinno sie cos dziac na poczatku wrzesnia
Macky Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Wrzuć nowe fotki, tak na sucho nie ma co gdybać W indoor patrzysz ile tygodni zajmuje kwitnięcie, a w outdoor patrzysz na miesiąc zbiorów który podał producent. Trzeba nanieść poprawkę na polski klimat więc czynników kwitnięcia jest od groma. Dajesz im jakiś nawóz ? Stymulator kwitnięcia przyspieszył by proces.
EjFred Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 Nie uzywam zadnych nawozow. Roslina zdrowa jak widac i jak widac zenska.
Macky Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Czy żeńska to jeszcze nie bardzo widać, roślinka ładna i zdrowa, słabo się zbiera ale jeszcze trochę czasu ma.
EjFred Opublikowano 10 Września 2014 Autor Opublikowano 10 Września 2014 Nasiona są feminizowane wiec to żeńska odmiana, mam nadzieje ze cos z tego będzie.
Elartion Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Napisz ile ma dni?? może pierwsze włoski już widać(zrób zdjęcie szczytu ) pogoda w tym roku słaba i dlatego to wszystko się tak wydłuża mam ES i tak samo początek kwitnienia jak w październiku dojdzie to będzie dobrze
EjFred Opublikowano 16 Września 2014 Autor Opublikowano 16 Września 2014 Wczoraj tak to wygladalo juz, czyli kwitna. Wie ktos ile czasu musza tak kwitnac zeby je zbierac? tak na oko patrzac na nasz klimat.
Macky Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Początek kwitnienia, proszę umieszczaj zdjęcia do galerii forum a nie jako załącznik do posta.
EjFred Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 Myslicie panowie ze kiedy mam zebrac plony ? krzaki powinny byc wysadzone na dwor w marcu kwietniu jak ustana mrozy, a te poszly dopiero w czerwcu, wiec chcem je trzymac jeszcze poki nie ma mrozow, i zebrac tuz przed mrozem.
Recommended Posts