dobrybuch Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam wszystkich zakładam fotorelacje w celu uzyskania pomocy z moją dziewczynką.Odmiana to Sin Tra Bajo od Greenhay została mi polecona więc próbujemy Nie znalazłem fotorelacji z tą odmianą więc może być ciekawa.Licze na mała pomoc,a postaram się o dobrą fotorelke Użyłem : - donica 30 L-biohomus -planton k-sok z cytryny-skorupki od jajekBiohomus szedł od 2 tyg życiaTeraz leje tylko planton k z wodą od 3 tygodnia jednak chyba za szybko zacząłemNa początku poszła standardowo do kieliszka z wodą i w ciemne miejsce.21 dzień 35 dzień przed "puszczeniem jej wolno" po zmianie 1
Gość joker Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 a juz mialem cie zjebac z tym lst ale widze ze ogarneles i sciagneles jej smycz fajnie niema co komentowac dobrze idzie
dobrybuch Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Opublikowano 6 Lipca 2014 Jak będzie trzeba to zjebaj to pierwsza uprawa więc dopiero się ucze.Jedynie listki zostały odsłonięte żeby światło dochodziło wszędzie.Ciesze się,że ktoś doświadczony widzi i mówi,że dobrze idzie.Jest motywka do dalszej pracy Zastosuje się do rady i będe lał samą wode przez nastepne 2 podlania
imaQu Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 i do czasu kwitnienia zapomnij o plantonie! idzie ladnie powodzenia
Dzik Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 roślinka fajna, ładnie pójdą odgałęzienia w czasie kwitnienia też zapomnijcie o plantonie K, zmienił się skład
dobrybuch Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Opublikowano 6 Lipca 2014 Ok czyli teraz jeszcze dawać biohomusa z wodą,a planton k do kosza.W takim razie co na kwitnienie ? Dzieki wszystkim dobrym ludziom udzielającym się w temacie
dobrybuch Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Opublikowano 6 Lipca 2014 Leć bio, tanie i fajne nawozy to np. BioBizz OutDoor Pack niedrogi a na start idealny. Szukaj nawozów bio na kwitnienie typu BioBloom czy Canna BioFlores itp., growshopów masz pełno reklam na forum Roślinka teraz odżyje A biohomusa zacząć spowrotem lać czy tak jak mówiłeś samą wode przez jakiś czas ? Dzięki wielkie za podanie nazw nawozów.Jest tego dużo na rynku i ciężko coś wybrać. 10 wypłata więc zamówie nawozy skoro jeszcze nie kwitnie to zdąrzą do mnie dojść spokojnie.
Macky Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Biohumus jeszcze zależy który masz, jeżeli masz tego: to możesz go lać, jeżeli inny to wywal albo zostaw do kwiatków na balkon Najpierw dwa podlania sama woda.
dobrybuch Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 Tak mam dokładnie taki jaki podałeś czyli już wiem o co chodzi zabieram się do pracy właśnie ide podlać moją dame samą wodą
dobrybuch Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Opublikowano 9 Lipca 2014 Siemanko wszystkim Dzisiaj kolejny update.Zapowiada się burzowy tydzień jednak więcej z tego to słońce świeci Zauważyłem,że na pewno czegoś jej brakuje ale na zdj tak tego nie widać.Pojawiły się małe dziurki w niektórych liściach i takie białe kółeczka jakby korektorem ktoś zrobił.Jest to na pewno spowodowane brakiem jakiegoś pierwiastka ale nie wiem jakiego.Roślinka spokojnie sobie dojrzewa od poprzedniego razu podłałem ją samą wodą w dodatku troche popadało i tak to wygląda na dzień dzisiejszy. 38 dzień Sin Tra Bajo Co myślicie ? Jutro zamawiam nowy nawozik
Recommended Posts