-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Marcel852 · Opublikowano
Hejka Mój outdoor na 2026 to 2x Speed Gorrilla Glue Af Fem od AK Seeds i 1x AutoBlack Berry Kush Fem AF Tak to wygląda na ten czas 🙂 -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Elo👊 i tu wstawiam foty z przed chwili i muszę przyznać że maleństwa się rozkręcają i mam już jedną faworytkę i na pewno widzicie o którą mi chodzi😉. Tak to jest właśnie Mango Cherry Runtz i wyraźnie jest do przodu od pozostałych. Pozdro mordki wędzone 😉 🤣 -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Elo👊Ta też tak uwazam i dodałem ten Worms Humus bo nie miałem trichoderme i mikroryzy a za mocno podbił tego light maxa 😅 -
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
tak Rysiu te małe właśnie ściołem w 63 dniu od nasiona. Nie trzymałem bo już kilka miejsc małych plechy się pojawiło.To taki typowy Lowryder liściasty i moc między 10-15%. UP! UP! UP! Dziś zostały ścięte dwie roślinki o których pisałem wcześniej. Szalu nie ma ale nawet nie liczyłem przy nich na szał bo trzymałem je dwa lata temu pod lampą i max z nich to 30 gr suchego. Te nasiona dostalem za darmo do zamowienia więc nie będę narzekał, do tego jescze trzy takie rosną z drugiego rzutu. Reszta rosnie kwitnie lub zaczyna kwitnąć. No to parę fotek.
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts