Furion Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Opublikowano 14 Lipca 2014 Tak Vito same auto mam a co do struktrury topka to zawsze troche lisciaste auto sa na oucie a w tym roku nadodatek pogody wogole niebylo i jest co jest .... ale tez trzeba sie cieszyc tym co jest Newsy ze spota: -trzy ww x mazar czekaja juz na garnek z mlekiem, niepopisaly sie niestety -purple afghan bedzie za tydzien max 10 dni gotowy co mnie cieszy -doszlo 6 nowych auto femi niestety, niestety pomieszane nasiona i nie wiem co jest co -no a reszta jeszcze puchnie Teraz foteczki z niedzieli rano : Tak sobie mysle ze tydzien przed koncem poobrywam im wszystkie wiatraki i zostawie je tak na tydzien, co o tym myslicie pomoze czy zaszkodzi ? 1
Macky Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Hehe od chłodnego klimatu czerwień i fiolet z genów wychodzi maksymalnie Fajne Ja bym poobrywał liście, są żółte więc martwe i mogą zacząć gnić.
Bebook Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 bardzo ladnie Ci wyszly te afy, fajnie porosly. W koncu przyszly lepsze czasy i wiedzy zgromadziles troche z doswiadczeniem
PoLek Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 No ladnie to wyglada, bardzo przyjmny widok na spocie, az milo sie na to patrzy. Oby do konca bez wiekszych problemow
Furion Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Opublikowano 20 Lipca 2014 Za te wszystkie cukry macie dzis szczegolowego upa Na poczatek purple afghan sciety 16 lipca : Wyszlo z niego 15g sredniego palonka. Auto jak to auto, ja wale 3 wiadra i jest git a niedzielni palacze juz po buchu mowia ze jest dobre =] Teraz wiekszy AK sciety dzis rano po pokazaniu pierwszych oznak plesni: A teraz foty ze spota : Male ladnie leca : Ak nr 2 leci pod noz we wtorek poniewaz tez juz zaczynaja sie pojawiac ogniska plesni : Cream nr 1 : Cream nr 2 : No i moje faworytki w tym sezonie, czyli 3 x white widow x black jack: 3
Furion Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2014 fotki sa robione na biezaco, uzupelnie wszystko jak bede mial godzinke lub dwie wolna ale to nie tak predko
Furion Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 wiec tak up bedzie na dniach bo wreszcie mam troche czasu, ale tylko z pierwszego rzutu bo niestety z drugiego rzutu za*****i 3 z 6 krzakow i sciolem niedojrzale ....
Recommended Posts