Dziś przyspieszę trochę. Zimne lato i moja miejscówka na lekko wilgotnej zimnej ziemi trochę lipa jak nie ma gorąca w poprzednich latach było lepiej☹️ To lecimy.
3 września.
Masz rację grzyb ale skojarzyło mi się z latającymi cholerstwami i przypomniałem sobie że zawszę daję lep, który robi świetną robotę..
Czekam aż pestki wykiełkują i leci następna 😁
@Bestia_86
Jeszcze nigdy nie jadłem i się troszkę boję tej fazy, bo nie lubię halunów, bo kiedyś na krzywej po dopach miałem strasznie jazdy, bo przebodzcowany.
Ale jak będę próbował to dam znać. Teraz pewnie nie, bo mam dużo na głowie czy z nauką i tego typu rzeczami czy nawet z chorobą bo trzyma mnie coś już 2 tygodnie
Z artykułów jak czytałem to jest to słabsze niż Golden Teacher, bo ma tylko 0,6% wszystkich psylo, a Golden ma 0,9%. Nie wiem czy słabsze od B+, bo nie znalazłem zawartości procentowej w nich.
A i dzisiaj Skywalker dostał jeszcze 5l czystej wody a SundeaDriver drugi raz i trichomy w 100% mleko i jednej i drugiej i wiem że dobrze jest mieć 90% mlecznych trichomów i 10%bursztynu. Ale bąba która robią te krzaki jest taka że ja nie potrzebuję bursztynu bo i tak zwała z nóg i mimo tego że bubblegum jest najsłabsza z tego zestawienia to jest to samo😉😅 teraz trzeba mu shativy ale już rośnie 😅👍
A i dzisiaj Skywalker dostał jeszcze 5l czystej wody a SundeaDriver drugi raz i trichomy w 100% mleko i jednej i drugiej i wiem że dobrze jest mieć 90% mlecznych trichomów i 10%bursztynu. Ale bąba która robią te krzaki jest taka że ja nie potrzebuję bursztynu bo i tak zwała z nóg i mimo tego że bubblegum jest najsłabsza z tego zestawienia to jest to samo😉😅 teraz trzeba mu shativy ale już rośnie 😅👍
Recommended Posts