Taaa. Tak też miałem. Widocznie tak mają. U mnie to jak bokiem zaczęło wylatywać to rozlewało się po boxie. Dałem większe podstawki i po problemie. Wylewa się dalej bokiem, ale wszystko leci w podstawkę. To i tak potem ziemia to wchłonie z tej podstawki.
Siema. Mamy 4 tydzień i pozwalam roślina dalej rosnąć później LST I w ciągu dwóch tygodni przełączam na flo.
Ps. Wam też tak przeciekają te materiałowe doniczki?
Przypominamy o naszej Ofercie Nasiona 1+1. Mamy najlepsze Promocje 1+1 na rynku. Na naszej stronie Znajdziecie Najlepsze odmiany od Dutch Passion, Royal Queen Seeds w 1+1, również tylko u nas opakowania 100szt w 1+1.
Zapraszamy!
Mega Promo! 🥇 Cztery najlepsze automaty od Dutch Passion, teraz -50%!
Tylko teraz - cztery kultowe odmiany nasion 🌱 automatycznych przecenione aż o połowę. Zafunduj sobie najlepszą 🤩 genetykę od producenta z górnej półki. 🏆 Promocja obejmuje następujące odmiany:
• Auto Orange Bud 🍊
• Auto Lemon Kix 🍋
• Auto Mazar 🕌
• Auto Glueberry O.G 🍇
Oferta jest limitowana i obowiązuje do wyczerpania zapasów ❗️ Śpiesz się!
Sprzedawane nasiona są produktem kolekcjonerskim, uprawianie nasion jest w Polsce nielegalne. ⛔️
#dutchpassion #autoorangebud #autolemonkix #automazar #autoglueberryog #dutchpassionpromo #dutchpromo
Recommended Posts