Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

"Panie sędzio w tym cała boskie ziele tym dla mnie jest trawa"

Opublikowano

"Moje najlepsze godziny spędziłem na czarnej werandzie paląc konopie i obserwując świat tak daleko jak sięgał mój wzrok" Thomas Jefferson 

"Czemu marihuana jest nielegalna?  Rośnie naturalnie na całej planecie. Czy pomysł delegalizacji natury nie wydaje się.. nienaturalny? Bill Hicks

i mozna by tak bez końca cytować...

Opublikowano

"Szkodliwośc społeczna , że ktoś pali joya 
moim zdaniem jest żadna, a napewno jest znikoma
za to poniżanie, bicie, zamykanie małolatów
za pieniądze podatników niszczy tych młodych chłopaków ! " Tadek

Opublikowano

"Konopie, stosowane w odpowiedni sposób, są jednym z najcenniejszych lekarstw, jakie posiadamy." - Sir Russell Reynolds

Badania w Akademii Medycznej w St. Louis wykazują, że w ludzkim mózgu znajdują się receptory reagujące na THC. Co ciekawe, okazało się, że receptory te nie są pobudzane przez żadne inne znane substancje.

Opublikowano

taki classico :

"Laska: W ogóle, bracie, jeżeli nie masz na utrzymaniu rodziny, nie grozi ci głód, nie jesteś Tutsi ani Hutu i te sprawy, to wystarczy, że odpowiesz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście, ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić. Kuba: A ty sobie odpowiedziałeś na to pytanie? Laska: Jarać blaaanty." :D  
Opublikowano

Nie gadaj mi tu bracie, że to max-radykalne.
W sumie to taka rzecz banalna.
Mniej szkodliwa marihuana,prosta w uprawie jest nielegalna    Kazimierz Staszewski

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+