-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Siema 👊 13 dzień od flipa 😉 to będzie jakiś 10 dzień realnego stretchu i widać powoli zawiązywanie się kwiatostanów 🔥💪 Ogólnie jest sztos i Bannery i Fast Haze 1 dostały już pierwsze karmienie z pro organic Bloom i dzisiaj dostaną jeszcze pozostałe dwie sztuki 😉. Pierwsze karmienie z powolnym przejściem na fazę flo wygląda tak: Pro grow 1ml/l Pro Bloom 1ml/l Silicate 4g/10l Seaweed 2ml/l Fulvic 2ml/l Bloom Booster 1ml/l CalMag 1ml/l I przy następnych podlewania CH zwiększam pro Bloom o 0,5ml a zmniejszam pro Grow o 0,5ml i teraz nie wiem jak jest w waszych nawozach ale w tych które ja używam mogę pro Grow wykluczyć całkowicie. A to z uwagi na to że pro Bloom zawiera takie proporcje 2-3-4 i to jest wystarczające choć potas i fosfor można dodatkowo podbić ale z głową 😉💪🔥 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Nawet jeśli nie to i tak warto było to zrobić bo będą miały światło żeby puchnąć w przyszłości -
Przez KushSensei · Opublikowano
Jak jeszcze zdąrzą pójść w górę 😛 -
Przez KushSensei · Opublikowano
No ja liczę, że będzie za to jakościowo dużo lepszy a zapowiada się lepszy bo to całę pływa w szronie ale się zobaczy 😛 Boję sie że przesadziłem z tą wycinką 😛 Obserwuj forum uważnie bo przydadzą się rady w nowym temacie na temat nowy namiot nowa lampa 😛 -
Przez kolober · Opublikowano
VID_20251105_152414.mp4
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-