-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Szczerze to nie mam pojęcia jak to się ma do automatów ale poczytać trzeba.😉 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
I jak z tą ciemnią? Faktycznie pozytywny efekt? Podczas ciemni jakie masz parametry w boxie? Temperatura i wilgotność? -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Jak to mówią fachowcy ?! Nie popełnia błędów ten, co nie robi kurwa nic 😄 Ale masz kolejny experyment 😉 -
PHOENIX (SCROG) - KRÓLOWA MATKA 🌳👑 Tu jest stabilnie i... POTĘŻNIE. Wjechała nowa lampa: Mars Hydro SP3000 (300W). Moc: 100% (odkręcona na maksa). Wysokość: ok. 40 cm nad szczytami. Efekt: Roślina oszalała. Liście sterczą w górę ("modlą się"), a topy zaczynają się łączyć w wielkie kolumny. Zero wyciągania, sama gęstość. Siatka wypełniona po brzegi. Dieta (Zupa Szefa): Leci mocne karmienie, żeby obsłużyć to światło: Bio-Bloom: 4ml/L Top-Max: 4ml/L Cannaboom More Grams: 2ml/L (Robimy beton!) Opcjonalnie: Rokzbastic dla podbicia PK. Wilgotność trzymana w ryzach (ok. 50-55%), w nocy walka z oknem i grzejnikiem, żeby nie złapać pleśni przy takiej gęstwinie. Jak widać na zdjęciach , nudzi mi się już na chorobowym. Lampa przyszła, ale aby wyrzucić zasilacz na zewnątrz, trzeba było jebać gwarancję w pizdu:Do cięcie i łączenie kabli, a co mi tam, elektronik ja . Jakby ktoś szukał kreatywnych pomysłów, jak na przykład wykorzystać suszarkę, pralkę, czy tam piekarnik, pisać śmiało 🤣🤣 A tam jeszcze 5 LSD na lekcje przetrwania i wzrostu wpadły, lekcja trwała 3h 😉 z Blantem -
Zwykle zioło już mało klepie, trzeba testować z dodatkami grzybów ! 🤣🤣 Nie no szkoda tracić taką perełkę.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.2 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts