BA+ON Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 witanko! z okazji ze zostalem obdarowany pestkami ktore pomnorzylem zdecydowalem sie przekazac czesc z nich dalej. sa to reg af diesel ryderXsuper skunk i emerald stoneXsuper skunk Konkurs : pestki dostana ci ktorzy wzbudza we mnie pewnosc ze je posadza, uwiecznia na zdjeciach i zarchiwizuja foty w galeri forum trawka.org abym zaufal ci daj zdjecie z kartka na ktorej jest twoj nick i nazwa forum i to na spocie badz w boxie. w pierwszej kolejnosci sa userzy z ranga potem z pamietnikami i nakoncu z najwieksza iloscia postow Przesyłka : jest na moj koszt i tylko mi dajecie adresy (oczywiscie nad wszystkim czuwa Vito ktory wyrazil zgode na os) Wygraną : sa 3 pakiety, jeden pakiet to 10 drXss i 5 esXss Termin: zkaonczenie konkursu w nastepny poniedzialek badz po wylonieniu wiarygodnych zwyciezcow. o czym niezwlocznie poinformuje siostra taty pestek zaplodnione planty przed scinka a nizej jeszcze dojrzewajace i niedlugo po zaplodnieniu rosly w niespelna 2L doniczkach pod 40W diy led zalerzy mi na tym aby zobaczyc jak innym urosna a wiec szczescia i zaczynamy
Grower Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 w galeri jedno zdjęcie tylko mam i bez kartki a teraz nie mam nawet przy czym zrobic bo pusto ale jak coś to też się zgłaszam
bandito Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 zglaszam sie 2 nasionka chcialbym wsadzic do boxa w celu rozmnozenia na przyszly sezon outowy, reszte na outa jeszcze w tym roku:D
BA+ON Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 ok panowie zgloszenia przyjete czekamy do poniedzialku tedy wszystko zfinalizujemy. a tym czasem jesli sa jeszcze jacys chetni to wpisywac sie ellooo
pawlitosos Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 też sie zgłaszam fotke dam przy najblizszym spotkaniu ze spotem , pis
BA+ON Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2013 LORD OF WEED bandito Skunk afia mialy byc 3 pakiety ale z okazji wzglednie duzego zainteresowania daje 4 wam wyzej wymienionym szkoda panowie ze wszyscy fot nie daliscie no ale mamnadzieje ze zwyciezcy wywiazecie sie z podjetych obowiazkow co do zrobieniea ftorelki badz chociaz podrzucicie mi fot na pw. adresy na pw do mnie. do konca tygodnia powinienem wyslac golabki. pamietajcie, dajcie znac ze wyladowaly cale i zdrowe dzieki i pozdro
THUG LIFE Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Super.Dziękuje Dam znać jak tylko doleci gołąbek
BA+ON Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2013 sorka panowie ale mialem mega zapieerdol na bani i nie bylo jak ale dzis wszystko poszlo sa w dwoch zbiorach ten z jasnymi kulkami to emerald skunk a ten drogi to diesel skunk (jakby to kogos interesowalo ) niezapomnijcie sie pochwalic ze macie juz je w rekach. i o fotografowaniu i zamieszczaniu fot na forum trawka.org elo
bandito Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Mam info ze paczka doszla, zweryfikuje to dopiero w czwartek, tak samo jak zawartosc
Recommended Posts