WUJA TEHACJUSZ Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Witam wszystkich growerow, i zapraszam do ogladania mojego pierwszego growlogu... sionka: 6x white russian i 4x ak47 od ak seeds box: 40x40x160 obklejony mylarem diamond wentyl wtlaczający: kanałowy o wydajności 188m3/h i wyciągający też 188m3h, dwa mieszajace biurkowe filtr weglowy: economy 160/240m3/h oświetlenie: hps 100w + cooltuba doniczki: przez pierwsze 2 tygodnie 1,5 litra, pozniej 10 litrow ziemi na planta ziemia: w doniczkach ziemia bio bizz all mix, pozniej wymieszana 50l uniwersalnej ziemi z 40l bio bizz all mix woda: dobrowianka nawozy: zestaw hesi : tnt complex bloom complex phosphours, root complex super vit, power zyme, canna cure regulacja ph: ph corector od hesi ph- bloom i growth przyrządy pomiarowe ph: miernik subota sb 50 preparaty na zwierzyne i slimaki temp w boxie 28 C wilgotność 40% Planty zaczęły sie troszke wyciągac wiec podniosłem donice pod ct są teraz 20 cm od lampy... Dzieki uciułanyiecik za pomoc
Czcz Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 te 9 donic na wymiar tworzy ładny kwadracior fajnie to wygląda : ) jak Ci sie mocno wyciągną kieły to możesz podsypać je ziemią. "sionka: 6x white russian i 4x ak47 od ak seeds" a gdzie 10 ?
WUJA TEHACJUSZ Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Opublikowano 19 Maja 2013 te 9 donic na wymiar tworzy ładny kwadracior fajnie to wygląda : ) jak Ci sie mocno wyciągną kieły to możesz podsypać je ziemią. "sionka: 6x white russian i 4x ak47 od ak seeds" a gdzie 10 ? Dzięki Czcz za dobre słowa... 10 jest w ogródku w 4 l ziemi bo nie miałem już miejsca na ta 10, ale jakoś słabo idzie później dodam foto, może przez to ze przy podlewaniu ja wymyłem i wsadziłem z powrotem w ziemie, ale mam nadzieje ze się bujnie... ladnie zgrabnie i schludnie powodzonka baton Dzięki również
uciulanygiecik Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 no, wreszcie ladnie wszystko ogarnięte, widać ze się przylozyles. wilgotność można by podnieść conieco, no ale moglobybyc tez dużo gorzej temat trzeba było zalozyc w outdoor bo docelowo to na outa leci nie?
WUJA TEHACJUSZ Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 Siema wszystkim Mam pytanie, super vit leje sie od początku, ale co każde podlewanie? Od początku lałem codziennie po 2/3 łyżki stołowe wody na planta po tygodniu o ile najlepiej zwiększyc dawke wody? Z góry dziękuje wszystkim za pomoc Pozdro
badgrass Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Na łyżki to się syrop pije..Podlej normalnie żeby cała ziemia namokła.
WUJA TEHACJUSZ Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 Ok spoko, Na łyżki to się syrop pije..Podlej normalnie żeby cała ziemia namokła. Wyczytałem tak na forum ze przez pierwsze kilka dni podlewa sie 2 łyzki stołowe... A tak normalnie to ile na planta tej wody polac żeby nie przelać?
badgrass Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 No to ja Ci powiem że np jak mam małe w plastikowych kuflach 0,5 to je zalewałem 100-150ml może 200 max jak strasznie sucho było, tak żeby też strasznego błota nie narobić. 1
BA+ON Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 poł szklanki ja leje i waze donice na oko w rece czy juz wypila wode ewentualnie palec w ziemie na 3/5 cm i czy sucho czyli czasem co 3 dni podlewanie a czasem co 5 1
Recommended Posts