cheton Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 Oto lista zwyciezcow: -GanjaFameR -xakey -BeHa 2 z tych piosenek mam na kompie, takze dobrze trafiliscie, reszta slabiutko niestety Tak czy siak dziekuje wszystkim za udzial i zapraszam do kolejnego OS'a, ktory pewnie wystartuje za jakis czas.Pestki poleca w przyszlym tygodniu do zwyciezcow, takze podawac adresy i wpisywac w temacie kto, ktory pakiet preferuje.Kto piewszy, ten lepszy Dzieki raz jeszcze wszystkim za udzial.
GanjaFarmeR Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 ZAJEBISCIE ja poprosze ESxPassion mysle,ze bedzie fajny krzak z tego Dziękuję.
cheton Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Opublikowano 19 Maja 2013 Zapomnialem napisac, prosze podac prawdziwe dane adresowe, zeby nie bylo, ze adres prawdziwy, a imie i nazwisko zmyslone, bo wysylam prioryteten i poleconym Poza tym zastanowcie sie dobrze czy na pewno zrobicie fotorelacje na forum, bo inaczej banik
cheton Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 Zajebiscie, czekam na potwierdzenie od reszty
cheton Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Opublikowano 24 Maja 2013 Dobrze, ze do wszystkich dotarly sionka.Ja sie wywiazalem, teraz Wy Panowie musicie skielkowac pesteczki, posadzic i zalozyc eleganckie fotorelacje w ciagu kilku tygodni
Recommended Posts