Furion Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 siema radze uwazac z tym swiatlem w nocy na sezonowki kiedys tak pohermilem rosliny
THUG LIFE Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ładnie Ci idzie hehe ja z Shamanem tak samo z FIMem zrobiłem...zdarza się
Bebook Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 no ladnie juz wygladaja te Twoje krzaczki, moje od Ciebie dopiero wyladowaly na spocie przetrzymane na podwegowaniu, bede mogl sobie porownac przynajmniej czas zakwitu, zastanawia mnie zwlaszcza ten exodus serek
Furion Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 9 post widac ze cos bylo swiecone latarka/fleszem w nocy
Norbi Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 aa nie no looz i tak jeszcze byl dzien ale bylo na tyle malo swiatla, ze lampa sie wlaczyla w przy pykaniu fotek 1
Norbi Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 19-CzerwiecWitam po 2 tygodniach deszczowej pogody. Na szczęście pogoda jest już ok, na spocie nie jest mokro więc lecimy dalej Niektóre planty pokazują już preflowery, zidentyfikowany zostałem też jeden męszczak a konkretnie HFH white super 07 - spróbujemy pobrać z niego pyłek do crossowania bo jest to najszybszy facet w tym roku.Wszystkie dostały wodę z dolomitem, jedynie AK47 i Exodus Cheese medi one + biogold Niema co pierdzielić więc zapraszam do zdjęć :AK47:Przed lst:Po lst:Exodus Cheese - pokazała pierwsze pre floweryEasy Sativa:Lemon Kush 2 :Purple Maroc:Shaman (ten który został lekko uszkodzony):AK47 x NYCD:Easy Top - pokazała pierwsze preflowery, ale niestety jeden szczyt się złamał przy moLSTowaniu przy następnej wizycie zobaczymy jak sobie poradziEasy Sativa 2:Lemon Kush:Jak widać nawet przez te deszcze troszkę podrosły, ważne że są zdrowe Czekamy na flo Sory za lipne foty, ale jak zwykle roboty na spocie masa i zdjęcia jak zwykle robione jak już się ściemnia więc i jakość słaba. 1
dub Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ładnie działasz,Planciki już widzę nabieraja rozmiarów więc końcowy efekt czuje, że będzie dość efektowny.Lst da troche kopa dla odrostów więc szykuje się niezłe flo mam nadzieje.Oby tak do końca no i z fartem brachu bo tego trzeba wiele przy oucie.pzdr.
SmakMaroca999 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Super to wyglada piekna zielen
Norbi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Do dołów poleciały kolejne smakołyki z doniczek 3 (lub 3,5) L, jutro wstawię foty
Norbi Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Siema oto nowe wieści w greenwar'owego frontu Wszystkie rośliny z doniczek 3,5L (wysadzane od początku do końca maja) poszły do dołków ok 20L z ziemią kupną kwiatową + dolomit + azofoska.Femki które wcześniej posadziliśmy w doły dostały pierwszy raz kurzankę W 3,5L doniczkach określił się już jeden men i jedna babka White Super07 od Esbena. Men został skoszony i może wyjdzie z niego jakiś pyłek bo niestety pogoda nie pozwoliła zebrać go na oucie.Ziemia Bio:AK47:Exodus Cheese:Ziemi z Azofoską:Nowy desant + kilka ze starego.Easy Sativa3:Easy Sativa4:Easy Sativa5 (jeden szczyt złamał się przy transporcie):Passion:(LsxDr) x (C99xssh) F1 (Półauto Bebooka):Purple Maroc3:Purple Maroc (Miał być sog, ale przerósł siatkę i zrobił jakąś dziwną łodygę która jest ostro sztywna) Shaman (ten który wcześniej był po*****y):Shaman pod siatką obok P.Marocka. On na szczęście jest normalny i daje się układać, zobaczymy jak to wyjdzie:Special Kush:Special Queen:White Dragon:White Super 07 (babka):Przy następnym upie będą fotki z poletka automatów Yo [ Edit: Sory za post pod postem, może ktoś da radę je połączyć ] 2
Recommended Posts