Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Jak obejść prawo i mieć legalną uprawę...

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość antymef303
Opublikowano

Można spróbowac ale szkoda ze tylko kapłan może uprawiać :)

Opublikowano
Można spróbowac ale szkoda ze tylko kapłan może uprawiać :)

Myślę, że to nie jest problem. Każdy wierny mógłby uprawiać, ponieważ uczy go to odpowiedzialności ; ) np. 4 drzewka na osobę : ) jeszcze wszystko jest w powijakach. Będę dawał znać gdy będę potrzebował wsparcia wiernych Marii ; )))

Opublikowano

Ludzie jak wy sobie wmawiacie rzeczy.. Jak ktoś sobie coś wmówi to ciężko z nim dyskutować. Po pierwsze nie "odkryłeś Ameryki" jak Ci się zdaje. Po drugie w Ameryce jest inne prawo a w Polsce inne. Po trzecie w Polsce Sekty są niszczone i ścigane, założyciele są karani i nie ma żadnego bezprawia, bo sobie chcesz założyć jakiś ruch. Prawnik kasę weźmie a Ty przegrasz sprawę. O jakiej Ty religii mówisz ? Warto poczytać o tym. Tu w Polsce będzie to zaliczane do sekt.
Wystarczy pomyśleć.. Wiesz co by było gdyby wszyscy się zasłaniali wyznaniem wiary i by wychodzili na swoim ??  .. 

Opublikowano
Ludzie jak wy sobie wmawiacie rzeczy.. Jak ktoś sobie coś wmówi to ciężko z nim dyskutować. Po pierwsze nie "odkryłeś Ameryki" jak Ci się zdaje. Po drugie w Ameryce jest inne prawo a w Polsce inne. Po trzecie w Polsce Sekty są niszczone i ścigane, założyciele są karani i nie ma żadnego bezprawia, bo sobie chcesz założyć jakiś ruch. Prawnik kasę weźmie a Ty przegrasz sprawę. O jakiej Ty religii mówisz ? Warto poczytać o tym. Tu w Polsce będzie to zaliczane do sekt.

Wystarczy pomyśleć.. Wiesz co by było gdyby wszyscy się zasłaniali wyznaniem wiary i by wychodzili na swoim ??  .. 

Nie ruch a religię. Nie sektę a religię. Religia jest ponad prawem. To jak z durszlakiem w dowodzie w Kościele Latającego Potwora Spaghetti - przechodzi - przechodzi! Nie będzie zaliczane do sekt a do religii gdy będzie odpowiednio przygotowane. A będzie : )

Opublikowano

Jestem filozofem i tworzę nową religię. Podpinam pod to jaranie aby zalegalizować. Będzie to religia od A do Z. Łącznie z życiem pozagrobowym. Wiesz co będzie w życiu pozagrobowym - że w mentalnej sieci - która jest hipotezom i jednocześnie naukowym faktem - zostają twoje doświadczenia - wspomnienia, które mogą się zreinkarnować w innej osobie - osoba ta czuje ale nie wie skąd to ma. Będzie to religia czysto ateistyczna, z hipotezami których nie da się podważyć. I powiedzmy, że napiszemy, że po prostu miałem objawienie i Bóg kazał stworzyć mi nową religię Religię Pokoju. I powiedział, że dzieki marihuanie mam wyleczyć świat z alkoholizmu i narkotyków aby przygotować go na zbawienie ; )

I w której marihuana to nie używka a świeta roślina, która pomaga wyeliminować (zluzować) emocje, i przenieść umysł w stan medytacji niezbędnej do duchowego rozwoju. Więc wierni mają obowiązek jej palenia. Dowiedziesz że tak nie jest? Skoro tak jest :D

a Państwo nie może Cię dyskryminować z powodu Twojej wiary. Dyskryminacją był by wyrok skazujący. 

Opublikowano

"Będzie to religia czysto ateistyczna" ; "miałem objawienie i Bóg kazał stworzyć mi "

1 - cos Ci nie wyszlo

2 - nie nas masz przekonywac

3 - jak juz to zrobisz to masz we mnie wyznawce i najchojniej sypiacego na tace

Opublikowano

Mnie się inicjatywa nie podoba. Nie zgadzam się również z treścią postów zielonego kapłana.

Primo- ateizm to nie religia. Religia zakłada wierzenie w coś, wierzenie w brak wiary. Założenie jest błędne, ateizm podważa sens wierzenia w Boga, więc neguje sens istnienia religii.

Secundo- to pomysł tylko dla palaczy ateistów. Trudno, żebym jako chrześcijanin/buddysta/judaista itd. wstępował do kościoła zielonego kapłana jedynie po to żeby palić... Są rzeczy ważniejsze od palenia, przynajmniej dla mnie

I w końcu: to nie przejdzie:) Nie w państwie, w którego konstytucji jest napisane, że obowiązującą dominującą religią jest rzymsko-katolicka.

Nie daj się nabrać papudze.

Opublikowano

Można rzec prowokacja :cool:

100 osób z palcem w nosie bym znalazł Kapłanie :D

Kapłan kojarzy sie z typem co składa ofiary przy ognisku,jako pierwszy przychylny prosze wymyśl coś innego :D

Heroiniści otwozą kosciół świętej igły,a ci co wciągają będą kroczyć po białej ścieżce do zbawienia amen.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+