-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
I te foty od dołu faktycznie fajnie wyglądają 👍 -
A poza tym dwie Royal AK zablokowały się a już nie chcę mi się z nimi walczyć a tak poza tym już w drugim namiocie czekają sezonówki i muszę je powoli wstawiać bo to miesiąc minoł jak na Wega lecą a zamiar mam je trzymać na wiega do półtora miesiaca, i już wszystko czeka tylko musi ścinka pójść bo tak to je wstawię ale chyba w kieszeń 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 -
I teraz podlewam je finalpart to jest stary ripen przez jakieś dziesięć dni to jest jakieś 3 podlania i flush i kosa bo to już idzie im dziewiąty tydzień od wykiełkowania. A przy opisie jest napisane że od nasiona do zbiorów zajmuje im 10-12 czyli akurat i do tego chcę żeby pojawiło się więcej bursztynu bo jak na razie to jest 95%mleka i jakieś 5% bursztynu a wolę jak będzie przewaga bursztynu 😅 bardziej wbija w kanapę 🤪 -
Wiesz co z tym dołem to jak chcesz i zdążają się twarde sztuki i możesz zawsze eksperymentować i zawsze jest jakieś ryzyko i jak coś pójdzie nie tak to zawszę jakaś lekcja na przyszłość. A co do tych szczytów to ja bym zrobił to właśnie z dziesięć centymetrów pod topem żeby miał miejsce na regenerację i jak się zrośnie wygięta to żeby była chociaż z 20 cm od lampy bo tak to mija się z celem. I spróbuj na razie z jednym szczytem i zobacz jak mu pójdzie ale myślę że będzie to lepsze jak parzenie szczytów lampą 👍 -
Przez KushSensei · Opublikowano
@kolober Właśnie się tego boje zrobić, może wybiorę dziś jeden dwa i spróbuję to zrobić myślisz, że powinienem to podwiązać jakoś? Mówisz że miażdżyć 10 cm pod szczytem topa czy tak żeby były min 10 cm od lampy? Wydaje mi się, że teraz będę i tak musiał podsuszyć by coś zadziałać bo wczoraj je podlałem a i roślinki sobie odpoczną po wczorajszej rzezi bo tego nie widać w pudełku tak, ale naprawdę sporo tego poszło w tym dużo łodyg wysokich ale są pocięte i i przykryte liśćmi. Myślisz, że mogę sobie zostawić te eksperymenty z dołu z lewej z tyłu (#3). Naprawdę są jakieś super wytrzymałe i dość grube reszta się po kurczyła poumierali liści zastępowały albo zczernialy a te się trzymają a teraz trochę światła dostały jestem ciekaw co to za tego wyjdzie pewnie popcorn ale tak nisko aż mnie ciekawi. Będę musiał dokupić nawozy big bud i b52 i candy bo zostały mi na 1-2 podlania. I się zastanawiam czy nie kupić tego flush na ostatni tydzień, a może to tylko marketing i zwykła woda (mam dość twarda kranówkę) wystarczy. A co na to wszystko guru @Rysiu co ty na to?
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts