dadon08 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Cześć, chciałbym zrobić wlepki z różnymi na ogół humorystycznymi albo przyciągającymi oko ilustracjami. Ilustracje o motywach mocno konopnych. Planuje zrobić to na razie w średnim nakładzie, bo to własna inicjatywa i ze swojej kieszeni. Piszę, ponieważ zastanawiam się nad sloganami, które mogą tam widnieć. Edukacja społeczeństwa - takie miało być główne przeznaczenie naklejek. Jak macie jakiś konkret pomysł, nie koniecznie nawet slogan, cały jakiś zarys albo motyw to jestem otwarty ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Manalishi Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Narysowany obrazek z dialogiem a obok dodatkowe info.Np o tym jak uzasadniano że po mj czarni oglądają się za białymi kobietami(cytaty łatwo znaleźć). Na pewno nie przesadzać z gimbopodobnym wyglądem w stylu over 9000 liści na obrazku. Info o zatajaniu raportu WHO też byłoby miłe, o ile podaje się wiarygodne źródła które łatwo weryfikować. Hasła są fajne ale typowego człowieka bardziej to odrzuci niż oswoi z tym.Więc z napisów typu "Sadzić, palić, zalegalizować" będzie więcej szkody jedynie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadon08 Posted October 28, 2012 Author Share Posted October 28, 2012 chodzi mi bardziej o klimaty ''konopia leczy'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
uwaga-sarny Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Myśle że nawet jeśli nie spodoba Ci sie napis to możesz użyc obrazka a napis wstawić inny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leśny_skrzat Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Po lewej stronie typowy cwaniaczek w kapturze itd. a po prawej stronie uśmiechnięty typek z konewką. Na środku napis "ZAMIEń DILERA NA ROLNIKA!" co wy na to? nawet mam oprawe graficzną przed oczami ale paint wam tego nie zobrazuje hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Bad John Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 wejdź na fb i wpisz sobie fabryka propaganji też fajne pomysły typek ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abcdefg... Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Dobry pomysł, tak trzymaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
nas2kany Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Dokładnie, sprawdź w Fabryce Propaganji: https://www.facebook.com/pages/Fabryka-Propaganji/211603748930804?ref=tn_tnmn Big Bad John, dziękuję (; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Witam. Wychodzę z pomysłem zrobienia vlepek dla seedbanku i może dla forum, ale jak widać nie mamy żadnego projektu owej vlepki. Są jacyś graficy na forum? W tym temacie proszę o wklejanie swoich projektów na vlepkę. Proszę też wpisywać swoje opinie. Rozmiar projektów w rozdzielczości 300dpi żeby zapewnić wyższą jakość, oraz 500 x 500 pikseli ponieważ będą to vlepki 5x5 cm. Pomysłodawcą tematu jest użytkownik usunięty. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie jestem pewien czy vlepki to dobry pomysł. Tak jak już pisałem, jakość nie równa się ilość. Sprawdziłem breloki trawka.org w growshopie, nie sprawdziły się, wpadła grupa małolatów po szkole i większość zgarnęła. Ale... Vlepki dla kolekcjonerów, fanatyków, ogólnie powinna być dostępna, sam bym ją nakleił w boxie - Jestem za, jakiś projekt w wolnej chwili też wrzucimy. Vlepki do rozklejania na mieście - jestem przeciwny ! Jak ktoś zamierza i tak gdzieś rozkleić to proszę o robienie tego z głową i w odpowiednich do tego miejscach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Również popieram Vito, vlepki dla użytkowników TAK, ale vlepki po miastach nie. Nie zaśmiecajmy miast, bardzo brzydko wyglądają vlepki obskrobane w autobusach lub przystankach. Są źle kojarzone. Za to vlepka na lapku, deskorolce itp bardzo fajnie Dorzucę pewnie od siebie jakieś grafiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.