21 sierpnia. Kwiatki zabraly się za kwitnienie. Plecha nie odpuszczała automatom więc zostały ścięte. Wszystko w miarę rośnie choć mimo wczesnego określenia długo odciągały się z właściwym kwitnieniem.
No ja nie mam na tym żadnej regulacji wnetylacji ani nic. Temp skacze bo sama rura się nagrzewa i nagrzewnica wiec jak się wyłaczy to i tak potrafi dobić jeszcze parę stopni. Dziś to podregulowałem zobacze jakie będa min i max jutro. Ale dziś przez 4 godziny walnał mi cały zestaw na dniu jeszcze 1.5kWh wiec sporo to bierze chyba bede musiał to przenieść ale nie wiem gdzie 😕
Patrz na mam teraz takie warunki, tylko tyle że to na późnym kwitnieniu i wentyl napierdala na 100% bo podlewałem niedawno i wysoko skacze wilgotność. A druga fota to są te co mam młode😉👍
A ten pierwszy miernik co pokazywalłeś na fotce to miałem bo kurwa identyczny tylko nazwa była zmieniona na vivusun. I pewnie wiesz jak to jest kurują partie zwykłych Chińczyków to hurtowej cenie i drukują na nich tylko firmę i gonią to 500% przebicia. Bo takiego Chińczyka w hurcie dostaniesz za cztery euro to Max bo na temu po tyle chodzą. Ale tak naprawdę do niczego się nie nadają i zaraz po kalibracji walą w huja😅 a jak jeszcze lekko pukniesz czy stukniesz to pomiar rozjeżdża się w huj
Recommended Posts