Nie, nie jest to wina światła. Pozbyłem się praktycznie wszystkich wiatraków i zostały same liście wokół kwiatów. I wszystkie są tak oszronione, że niemal rażą w oczy. Tak autentycznie wyglądają na żywo.
Piękności. Powiedz mi tak ci swiatlo z lampy prześwietla czy one są takie jasne? White widow ma takie jasne kwiaty😆. Pierwsza roślina która widziałem na żywo nie w woreczku 🙈.
I sie zakochałem.
Update: Dzień 67 ( 32 / 35 )
Kolejne golonko za nami. Kwiaty elegancko puchną - a gdy tylko ich dotknę ( przez rękawiczkę, rzecz jasna 😁) to zaczynają mówić terpenami do mnie. Wyraźnie czuć owoce, las przy zmierzchu, słodkie niebiańskie nuty i zapachy, które przenoszą mnie daleko w przestrzeń bajek i legend, gdy tylko zamknę oczy. Uwielbiam te rośliny! I pomyśleć, że natura sama z siebie podarowała nam coś takiego. Rh skręcone do 45%, temp 27 st., lampa podkręcona do 260W. Zostały im mniej więcej ostatnie trzy tygodnie. Hermetyczne słoiki na curing już kupione i czekają. Będę też stosował terpeny konopne na wzbogacenie smaku. Dwie krople na wacik wystarczą na około 50g w słoiku. Będzie sztosik panie i panowie. Czuje w kościach, że ta 100% indyjka wgniecie mnie w fotel. Peace. 🤘
Recommended Posts