Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Czasami po paleniu boli mnie głowa. Tak jak już zaczyna mnie puszczać, jak włącza się gastro. Napisałem temat, bo chcę się dowiedzieć czy to jest normalne i dlaczego po zielonym boli głowa? Nie zawsze boli, ale zdarzają się takie dni.

Opublikowano

Może po prostu smolisz zanieczyszczony sort, wiem sam po sobie jak paliłem gó**o z ulicy to mnie łeb bolał . U dilla się zaopatrzasz, czy masz swoje?

Opublikowano

Jest duże prawdopodobieństwo, że to jest spowodowane zanieczyszczonym zielem, lecz niekoniecznie. Powiem Ci, że dokładnie miałem tak samo, gdy już zaczęło puszczać i zaczęło się gastro miałem czasami silne bóle głowy. Nie byłem wtedy swiadom tego, że palę zanieczyszczony sort, ale z czasem zacząłem to sobie uświadamiać i porzuciłem ten syf. Polecam Ci zasadzić swoje i żebyś wyjebał się na dillerów, bo tak na prawdę oni opchną Ci największy syf który powoduje więcej szkód niż pożytku. Chyba, że ręczysz za to iż temat nie jest przejebany, to spoko :)

Opublikowano

Możliwe również że to wina genów AutoFlo. Ja często po AF (wr,dr i ww) miałem bóle głowy, spowodowane są one chyba większą zawartością CBD, ale nie jestem tego do końca pewien.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+