-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
No i pięknie widzę że nie tracisz czasu😉 to tak jak ja😁 i teraz jak już znalazłeś przyczynę problemów to myślę że będzie baja 💪🔥👊 z fartem oczywiście 😉 -
No co po niektóre faktycznie ładnie spuchły i to coś z nawożeniem bankowo, może te mineralne ci tak załatwiły sprawę 🤔 ale ogólnie jak na własną konstrukcję i tak myślę że jest spoko 💪 -
I link do filmu 😉 https://youtu.be/QUvBpQJRF6M?is=eea95-aoTyes3wNR -
Witam wszystkich 👊 Dzisiaj został wykonany pierwszy topping i pierwszy krok w stronę mainliningu. Rośliny ciachnąłem nad trz com węzłem i resztę ogoliłem 😉 pewnie dziewczyny trochę się z fochują i staną że wzrostem na parę dni. Tym bardziej że przy przesadzaniu zrobiłem mały błąd i trochę za dużo je podlałem ale szybko się ogarnęły. Na tą chwilę jeszcze ich nie karmiłem nawozami dlatego że do przesadzenia miały wystarczająco a po przesadzeniu tym jeszcze z dobry tydzień jak nie dwa 😉 Tym bardziej że w tej uprawie będę używał nawozów mineralnych i ewentualne niedobory szybko zniweluje bo to nie organika i nie trzeba czekać żeby nawozy stały się dostępne. -
Przez fredom18 · Opublikowano
Witajcie. Z wcześniejszej uprawy z 22 sztuk wyszło 1255g Pora startować z następną Box ok. 2.3m2. Lampa agrolite QB730 - 720w 2.9 Wyciąg jest na około 80/100m3/h mieszające 3x światło przez pierwsze 2 tyg 24/0 później 18/6 doniczki przez pierwszy miesiąc 4,5l komplet nawozów t.A triPart GHE ziemia - biobizz light-mix Odmiany: 10 x Critical Kush od barney's farm 5 x OG Kush x OG Kush 2 x Amnesia od seed stockers 1 x Black Domina x Critical FV Większe 4 dni o wyjścia z ziemi mniejsze 1 dzień. Temperatura od 20 do 30 stopni wilgotność od 45 do 60. podlewam woda z kranu odstaną jeden dzien. Jeszcze nie dawałem nawozów. Doniczki na razie z butelek 5l ponieważ nie zajmują dużo miejsca, a mam zamiar po 2 tygodniach wrzucić tam jeszcze 80 automatów na outdoora. Chce zrobić to tak że po 2 tygodniach wrzucam do boxa jeszcze 80 auto w doniczkach 2l które po następnych 2 tygodniach polecą na outdoora. po wyciagnięciu automatów z boxa przesadzam sezonówki do większych doniczek. Takie pytanie do was, którym dniu przełączyć sezonówki na kwitnienie żeby porosły mniej więcej takie jak automaty? Pierwszy raz sadze sezony w boxie.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts