-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Pisałem do mackyego ale żeby to po usuwał ale chyba jeszcze nie widział -
Daj spokój zawiesiło się w chuj, naciskałem wyślij i nie szło to wcisnąłem parę razy i to jest efekt -
Przez Rysiu · Opublikowano
Cos ci się chyba zapętliło 😉 -
Przez Rysiu · Opublikowano
No całkiem fajnie poszłam. Szkoda, ze tak wolno idzie 🙂 -
Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 VID_20250816_211321.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.7 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts