Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Growbox- z metalowej konstrukcji

Recommended Posts

Opublikowano

Witam
Jestem właśnie w trakcie konstrukcji mojego boxa i chciałbym żebyście rzucili okiem na niego. Jako konstrukcje użyłem metalowe listwy jakie używa się np do podwieszenia sufitu. W trakcie postępów prac będe zamieszczał, kolejne zdjęcia... Narazie daje 2 foty "konstrukcji" szkieletu..
Aha wymiary to 50cm(szer)x30(głeb)x60(wysokosc)

Opublikowano

zostalo troche materialow po podwieszaniu sufitu widze
calkiem spoko pomysl, ale nie wiadomo jak bedzie z absorbacja wody. czy nie beda nasiakac plyty. no chyba ze uzyles lazienkowych, to one sa przystosowane do duzej wilgotnosci.

Opublikowano

co do wilgotności to myślę że jakoś dam rade, zabezpieczyłem sie jakoś i 2 razy box został zagruntowany plus zostanie pomalowany.Mam jeszcze takie pytanko na takie wymiary boxa co podałem starczą takie 2 wentylatorki aab-cooling-black-silent-fan-8-b-wydajny-50m3-h ?? .Nie będzie miala roślinka za "chłodno" ?? a żarówek ma być 6 23w osram energo.

Opublikowano

mam jeszcze pytanko co do umieszenia wentylatorów w boxie ,przykładowo rozkład wentylatorów może być jak w obudowie pc? tzn. na dole z przodu wtłaczający na przeciwległej ścianie na górze drugi wiatrak wyciągający( według mojej teorii roślina będzie rosła w "przeciągu" )czy takie rozmieszczenie jest dopuszczalne?

Prosił bym o szybką odpowiedź ponieważ dzisiaj chce zainstalować wentylatory , z góry dzięki pozdrawiam.
kolejne 2 fotosy

dobra w 90% ukończyłem prace nad growboxem ,zostały mi tylko drzwi które będą wykonane z paneli. Daje foty boxa oceńcie

ps.ps jednej żarówki brakuje bo mi się spaliła musze zakupić nową :zjarany:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+