Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Siemanko!

Planuję w czerwcu po raz pierwszy w życiu skoczyć na bungee i wpadł mi do głowy pomysł, że może warto się przed tym nieco nastukać

W związku z tym nasuwa mi się pytanie: czy istnieje jakieś duże ryzyko, że coś mi się może przez to stać? Nie mówię, że skoczę zanim mnie przywiążą, albo coś takiego :P tylko bardziej myślę o tym, co na ten temat powie np mój przyjaciel serce -> skok na bungee niesie ze sobą wiele wrażeń, a pomidory je spotęgują.

Czy jest tu ktoś, kto skakał na bungee po mj? Jak wrażenia? Co ogólnie myślicie o tym pomyśle?

Pozdro!

Opublikowano

Ja osobiscie bym przypolil ;p kiedys myslalem nawet zeby jakiego dropsa wrzucic przed, ale to by moglo sie zle skonczyc ;]

Jezeli nie masz problemow z sercem to raczej nic Ci sie nie stanie.

pytanie tylko czy po zajaraniu jak spojrzysz w dol przypadkiem nie zrezygnujesz? xD

Opublikowano

Ja bym na poczatku skoczyl na czyscioch hym... po Mj ;O no napewno dobra pizda by byla hehe...
tylko tak pikawka mogla by strzelic jak za duzo emocji a porycie by bylo na bank juz sam wjazd to by bylo cos a skok
Hym... Do odwaznych swiat nalezy :P

Opublikowano

Ja pitole nie jaraj bo się możesz posrać, myślę że skok po jaraniu byłby mało przyjemny...albo chociaż się magnezu najedz bo pikawa będzie tłukła. Daj znać czy poleciałeś

Opublikowano

Dobra, pierwszy raz skaczę na czysto A po MJ -> może za drugim razem, więc będę miał porównanie (choć myślę, że za pierwszym razem się będę mocniej dygał niż za drugim ze wzmacniczem wrażeń).

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+