szalonyszaleniec Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Siemanko!Planuję w czerwcu po raz pierwszy w życiu skoczyć na bungee i wpadł mi do głowy pomysł, że może warto się przed tym nieco nastukaćW związku z tym nasuwa mi się pytanie: czy istnieje jakieś duże ryzyko, że coś mi się może przez to stać? Nie mówię, że skoczę zanim mnie przywiążą, albo coś takiego tylko bardziej myślę o tym, co na ten temat powie np mój przyjaciel serce -> skok na bungee niesie ze sobą wiele wrażeń, a pomidory je spotęgują.Czy jest tu ktoś, kto skakał na bungee po mj? Jak wrażenia? Co ogólnie myślicie o tym pomyśle?Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weeed Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Może ci pikawa stanąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
szalonyszaleniec Posted May 27, 2011 Author Share Posted May 27, 2011 W sumie to jest moja jedyna obawa właśnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanJan Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Na pierwszy raz nie pal ganji bo po co, skok na bunge to wystarczające przeżycie szczególnie 1 raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZbaQs Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Ja osobiscie bym przypolil ;p kiedys myslalem nawet zeby jakiego dropsa wrzucic przed, ale to by moglo sie zle skonczyc ;] Jezeli nie masz problemow z sercem to raczej nic Ci sie nie stanie. pytanie tylko czy po zajaraniu jak spojrzysz w dol przypadkiem nie zrezygnujesz? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
canna3 Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 a dlaczego nie? TO TYLKO TRAWKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
cometa Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Ja bym na poczatku skoczyl na czyscioch hym... po Mj ;O no napewno dobra pizda by byla hehe...tylko tak pikawka mogla by strzelic jak za duzo emocji a porycie by bylo na bank juz sam wjazd to by bylo cos a skokHym... Do odwaznych swiat nalezy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIBgibon Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Lepiej skacz na suchara,bo na 90 procent kazdy z nas po konkretnym zapaleniu nie skoczyłby Link to comment Share on other sites More sharing options...
CannaReek Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Ja pitole nie jaraj bo się możesz posrać, myślę że skok po jaraniu byłby mało przyjemny...albo chociaż się magnezu najedz bo pikawa będzie tłukła. Daj znać czy poleciałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
szalonyszaleniec Posted May 28, 2011 Author Share Posted May 28, 2011 Dobra, pierwszy raz skaczę na czysto A po MJ -> może za drugim razem, więc będę miał porównanie (choć myślę, że za pierwszym razem się będę mocniej dygał niż za drugim ze wzmacniczem wrażeń). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.