Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Dziwna Sprawa

Recommended Posts

Opublikowano

Siema wszystkim! Mam taki problem...kiedys gdy mialem lat 16-19 moglem jarac tyle ile chcialem i bylo zajebiscie, a teraz mam lat 22 i wystarcza dwa machy i nie ogarniam tej bani, czuje sie zdolowany. Moze jest ktos w stanie madrze na ten problem odpowiedziec...pozdr

Opublikowano

jak palisz codziennie, to bym sobie zrobił nma twoim miejscu mały detox... pzdr.. ;)

Opublikowano

może zmień ziółko. Jak palisz mocna indyjke w towarzystwie, to nic dziwnego, że masz doła, bo po typowym kanapowym upierdalaczu nie możesz się z ludźmi dogadać, co za tym idzie łapiesz doła, że Cie nie lubią...

spróbuj sobie coś samemu ogarnąć. teraz jest wyśmienity czas na start outa. Zasiej jakąś pogodną i słabsza w działaniu odmiankę i gwarantuje, że będzie dużo fajniej niż po gównie od dilera

Opublikowano

Do głowy od razu mi przyszło to samo co pisze Lampa, po prostu dobierz odmianę dla siebie i zacznij uprawę na własną rękę.

Aczkolwiek chwilowa przerwa też może Ci wyjść na dobre.

A może ludzie z którymi palisz w jakiś sposób Cię ograniczają, no ale dobra Sativka powinna pomóc na zamułki. :Rastaman:

Opublikowano

Mam to samo... kiedyś było spoko, a teraz nie jest już tak fajnie. Myślę że bardzie sativowe zioło powinno pomóc, ja w tej chwili mam tylko Passion#1 czyli indyjka. Sam już posadziłem swoje, tyle że wszystkie pierwsze sadzonki mi za*****i, a zostały same indyjki KUUUUUUURRRRRRR***AAAAAA.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+