pan89 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Siema wszystkim! Mam taki problem...kiedys gdy mialem lat 16-19 moglem jarac tyle ile chcialem i bylo zajebiscie, a teraz mam lat 22 i wystarcza dwa machy i nie ogarniam tej bani, czuje sie zdolowany. Moze jest ktos w stanie madrze na ten problem odpowiedziec...pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
canna3 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 jak nie "ogarniasz bani" i czujesz sie zdołowany to po prostu nie pal. Chyba raczej Ci to nie sprawia przyjemności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 jak palisz codziennie, to bym sobie zrobił nma twoim miejscu mały detox... pzdr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 może zmień ziółko. Jak palisz mocna indyjke w towarzystwie, to nic dziwnego, że masz doła, bo po typowym kanapowym upierdalaczu nie możesz się z ludźmi dogadać, co za tym idzie łapiesz doła, że Cie nie lubią... spróbuj sobie coś samemu ogarnąć. teraz jest wyśmienity czas na start outa. Zasiej jakąś pogodną i słabsza w działaniu odmiankę i gwarantuje, że będzie dużo fajniej niż po gównie od dilera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shaman Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Do głowy od razu mi przyszło to samo co pisze Lampa, po prostu dobierz odmianę dla siebie i zacznij uprawę na własną rękę. Aczkolwiek chwilowa przerwa też może Ci wyjść na dobre. A może ludzie z którymi palisz w jakiś sposób Cię ograniczają, no ale dobra Sativka powinna pomóc na zamułki. :Rastaman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thcon22 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 albo sam poprostu jarasz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazda Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Mam to samo... kiedyś było spoko, a teraz nie jest już tak fajnie. Myślę że bardzie sativowe zioło powinno pomóc, ja w tej chwili mam tylko Passion#1 czyli indyjka. Sam już posadziłem swoje, tyle że wszystkie pierwsze sadzonki mi za*****i, a zostały same indyjki KUUUUUUURRRRRRR***AAAAAA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ths28 Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Kurva miałem tak samo jak ty, ale na szczęście już nie pale. pal słabsze palenie indi/sat 50/50 i powinno pomóc. ELO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ths28 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 DURBAN POISON, EASY SATIVA ale to krva nie jest temat ODMIANY!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.