Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Bagno Na Miejscówce?!

Recommended Posts

Opublikowano

Pytanie dla mnie bardzo ważne gdyż napracowałem się sporo żeby wykopać dołeczek i udało mi się lecz gdy zaszedłem tam ostatnio po całodniowym dniu opadów zastałem jedną wielką kałużę! Sprawa wygląda następująco jak już pisałem napracowałem się i nie chce z tego miejsca rezygnować. Powiedźcie mi doświadczeni użytkownicy czy jak dam ziemi więcej (zrobię górkę) to woda będzie jakoś spływała i kałuża już się nie zrobi? Albo czy macie jakieś inne pomysły jak zostać przy tym spocie bez narażania plantów na zalanie ?! Dziękuje za wszelką pomoc!

Opublikowano

Facet jak robi Ci się kałuża na spocie to znaczy, że źle wybrałeś miejsce. Znajdź innego spota, nie baw się w usypywanie kopców, bo one też Ci się rozmyją, a konopia jak wiadomo ludzi miejscówki, gdzie nie stoi woda. Szkoda roślin.

Opublikowano

Moim zdaniem użala się nad gównem, jeden dołek co to jest do cholery żeby nad nim rozpaczać, rozumiem jakby wykopał doły na 20 plantów i okazałoby się że teren jest podmokły, ale do ch..olery... <_<

Lepiej bierz łopatę i kop gdzie indziej, lepiej stracić jeden zasrany dołek z ziemią nawet za 5zł niż potem użalać się że Ci wymyło roślinkę, albo korzenie zgniły.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja miałem miejsce marzenie nic nie wdać niby wysoko i dobry dostęp światła po posadzeniu i deszczach w dołkach jest bardzo mokro i nie chcą wyjść z ziemi i w dodatku je***e dziki rozwaliły <_<

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

stary temat, ale ja sie tak zastanawiam, czy automaty posadzone na bagnie w wiaderkach, zbey nie bylo za mokro dadza rade ? tzn czy powietrze nie bedzie zbyt wilgotne? bo naslonecznienie tam bedzie przednie :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja znalazłem dobrego spota w młodniaku zajebiste nasłonecznienie, no ale ziemia jest zbyt kwaśna miejsce jest dość daleko od domu i cięzko tam zawieźć glebe. Jakbym tak nasypał dolomitu, dodał troche dobrej ziemi i przekopał to byłoby ok?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak bez przypalu to wal wiadra tak to moga korzenie gnic jak tyle wody

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+