-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Siema🤝 udostępniam szybki filmik z dzisiaj, jak radzą sobie dzieciaczki 😉😁 VID_20250625_192352.mp4 -
Przez KushSensei · Opublikowano
Dobra zrobiłem dziś mocniejsze strzyżenie, zarówno z dołu i odważyłem się z góry już łapię o co chodzi te duże liście wychodzą z pod tych mniejszych gdzie są kwiaty i tam je ciachłem. Może tego nie widać ale więcej się już nieco bałem. Ale poodsłaniałem sporo kwiatów które zakrywały. Czekam na nawozik i w piąteczek kolejny raz a może kilka listków jeszcze jutro? -
Siemasz, słuchaj jak nie masz miejsca w boxie to Filter możesz zamontować na zewnątrz to już dojdzie ci parę centymetrów i lampę też możesz inaczej podwiesić i też dojdzie z 10cm i już możesz manewrować. Nie za wiele ale zawszę coś 👍💪 -
A to w dzień taką masz temperaturę? Jak tak to koniecznie musisz podnieść ją ma takie minimum komfortu 25-26 stopni w nocy taką możesz mieć.elo A oglądałeś to co ci pisałem? -
Przez KushSensei · Opublikowano
Okej domówiłem sobie zestawik fajny: Advanced Nutrients Big Bud 250ml Akcelerator kwitnienia Advanced Nutrients Overdrive 250ml Akcelerator kwitnienia Advanced Nutrients Bud Candy 250ml Advanced Nutrients B-52 250ml Stymulator systemu korzeniowego Zestaw Advanced Nutrients 3 x 500ml Grow Micro Bloom Znalazłęm taką fajną stronę: advancednutrients.com/nutrient-calculator Wiec czas na zdjecia techniczne:
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts