elcnU Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Niewiem czy sie nada ale ginender do pyłyku musi miec specjalne siteczko do przesiewania kushu
kalosz Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 na filmiku z youtuba widziałem jak gość uzyskiwał pyłek z takiego grinderaale kurcze nie moge nigdzie takiego znaleśćw sumie ten akrylowy to koszt tylko 12 zł, więcej zapłace za przesyłke dlatego chyba go zamówie i przetestuje
lampa Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 i będzie ci służył tylko do mielenia ziółka. z plastiku nie da się zrobić ekranu o tak małym oczku (np. 220 mikronów) jest to wykonalne z tworzyw sztucznych, ale sam materiał kosztowałby duuużo więcej niż 12 zł. a znając życie ten młynek ktoś musiał zrobić w chinach, musiał przewieźć do polski, dodatkowo napewno musiało na tym zarobić jeszcze przynajmniej 2 firmy, plus podatki itp. także wychodzi na to, że w chinach taki młynek kupuje się za kilkanaście groszy. Naprawde wierzysz, że za takie pieniądze dostaniesz solidny i działający produkt? to jest najtańszy badziew z gównianego plastiku. jak chcesz poczytać o grinderach z ekranami, to polecam mix n ball, na YT znajdziesz mase filmów. i wejdź tez na strone producenta a jak chcesz coś taniej, to koniecznie metalowy ekran.
kalosz Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 dzieki wlasnie o to mi chodziloczyli akrylowy badziew odpada zdecydowaniePZDR
Tede Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Ja kupiłem młynek metalowy czteroczęściowy i działa-mam i trochę pyłku i siuwaks do blanta. Oczywiście ta metoda nie jest tak wydajna jak bubblebags czy icehash, ale na niewielkie ilości się sprawdza.
dr LSP Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 grindowałem przez młynek z sitkiem z 200g i wyszło 2g hasu także to bardziej bajer niż akcesorium do produkcji hashu
kcztery Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Witajcie. Pytanko. Mam grinder i trochę pyłku, co zrobić z tym pyłkiem, żeby móc potem to zapalić. i jak dużo powinno być tego pyłku.
uciulanygiecik Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 hahahahah ziomek mistrz. ni hu*a nie rozumiem z tego nic moj ulubiony fragment "Będziemy do tego potrzebowali porządny opał (najlepiej tak gdzieś po 5-7), sporą ilość kiefu i tak na oko półtorej wbity. Bierzemy lopę i robimy dryla," slang miejscowy niszczy system
Recommended Posts