Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Zanieczyszczona Marihuana - Oczyszczenie

Recommended Posts

Opublikowano

Każdy z was na pewno spotkał się kiedyś z zanieczyszczonym towarem, jest na to prosty sposób by oczyścić cannabis. Zwyczajny water-curring.
Fotorelacja z towaru który strzelał przy paleniu.
UWAGA tym sposobem oczyścimy ale też zmniejszy się objętość zieleniny.

Moczymy w wodzie, podgrzewając ją na małym ogniu, gdy zobaczymy ze zaczyna parować wyjmujemy
post-2-008970900 1301233807_thumb.jpg
post-2-080705000 1301233856_thumb.jpg
post-2-005189000 1301233877_thumb.jpg
Na zdjęciu widać syf, śmierdziało tabletką od bólu głowy.
post-2-056314800 1301233889_thumb.jpg
post-2-073785300 1301233899_thumb.jpg

Opublikowano

to wszystko żeby powiększyć wagę tematu.. Czego to ludzie nie wymyślą, ludzkie pojęcie przechodzi.. Sposób dobry na oczyszczenie, wole jednak palić mniej, a oczyszczonego..

Opublikowano

A pomyśl logicznie czy jak zażywasz tabletke od bólu głowy to czy cos moze ci sie stac :P Ja mam pytanie jak najlepiej taki czysty sprzęt wysuszyc , Np. mamy gieta i czy mozemy go w tej torebce umiescic na np. kaloryfer ?

• 9 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wielkie dzięki za ten topic tez wziolem temacik ktory wygladal ale slabo pachnial już przeczuwałem że to chemia robi się kamyk i iskrzył i kiedy spalisz troszke w gife wyciagniesz wydziela się czany olejek zorientowałem się że to brix. Nie wiem po co jakis idiota to robił bo widac ze ganda była wyskiej jakości oglądałem ją pod lupą i na lufie również osadzało się thc(jestem tego pewien) i ten wspaniały sposob z gotowanie zadziałał topy przestały iskrzyć przestały wydzialać olejek i na gifie pokazuje się ładne czyste thc obiętościowo sporo się zmiejszyło ale szczerze to mam to w dupie bo chciałem to już od sprzedawać a teraz nie musze. Brawo za ten sposób :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio zrobiłem eksperyment, dwa giety które ewidentnie były "inne" opłukałem wodą. Temat po tym klepał mniej, a w wodzie była jakaś gęsta biała zawiesina. Po odparowaniu zostało 0,04g proszku który miał wielką objętość a małą wagę. Spaliłem ten proszek (na 3 nabicie było). Myśle że to była kofeina. Ktoś kupić musiał aparat Soxhleta żeby jego palenie sprawiało wrażenie mocniejszego

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+