Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Witam.Problem tego typu ze żółkną szczyty, nie mam pojęcia co może być przyczyną. Jest to 32 dzień wega. Na samym początku dostały trszkę fast roota i był delikatny problem przypalaniem. Zrobiłem flush i potem już nic nie dawałem.

pechy: Afrodite auto z Kanabi

ziemia: Nie pamiętam nazwy ale zakupiona w growshopie

oświetlenie : 250 HPS

temp:26

doniczki: 12l

zdjęcia nie są najlepszej jakości ale mam nadzieje ze wystarczą

post-30934-048144700 1300045551_thumb.jp

post-30934-036288800 1300045559_thumb.jp

post-30934-091161700 1300045565_thumb.jp

Opublikowano

Wyglada na początkowy niedobór cynku.

Chodź fotki do konca nie sa wyrazne i moga byc to calkiem zdrowe rosliny ( bardzo prawdopodobne ) bo mlode wyrastajace partie sa czesto lekko jasniejsze.

Opublikowano

Temp. w granicach 26 stopni wiec nie jest zle. Podlewane było odstana kranówka wiec moze to tez być przyczyną. Ostatnie podlanie bylo wodą destylowana może to coś pomoże w zrównoważeniu.

Opublikowano

Jasne szczyty świadczy o niedoborze pierwiastków śladowych (mikroskładników). Prawdopodobnie żelaza (Fe) albo sierki (S). Należy zastosować nawóz zawierający mikroskładniki. Zazwyczaj nawozy NPK same w sobie je zawierają. Są też nawozy zawierające wyłącznie mikroskładniki.

Podlewanie wodą destylowaną jest błędem gdyż wypłukuje ona substancje odżywcze z korzeni.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+